„Krao vreme da ga voditeljka ne bi pitala o protestima u Srbiji“: Kako su sagovornici Danasa videli nastup predsednika na CNN

Ostavite komentar


  1. Bez komentara.
    MI SMO NA REDU.
    NEMA VISE RAZGOVORA.
    VIDELI STE SKUPSTINU.
    ZASTO samo oduzimanje nac.fr.Pinku?.
    Ko je NARUCIO SPOT O OLIVERU IVANOVICU?.
    Smenjena direktorka bolnice dr.Laza Lazarević, a odštetu otpuštenim radnicima , posle tužbi, mi , gradjani cemo plaćati?
    Da li postoji ZATVOR?.
    DA LI SETAMO ZA SMENE , bez odgovornosti ili PROMENE sa LUSTRACIJOM I ODGOVORNOSCU?.
    Tako misli i Vucic.
    Misli da ODE, kao Mira Marković.
    DOSTA ! NAROD JE NA REDU.

  2. da li neko može da zamisli njegovo suočavanje i dijalog sa predstavnicima opozicije a da gostuju na CNNu?

  3. stvarno će večno vladati… Čime se oni bave, majko mila.

  4. Zašto ga voditeljka nije pitala šta misli o presudama Stamatoviću i Stanišiću?

  5. Tema je bila samo Kosovska kriza. Oni možda i ne znaju za proteste, i kako ovaj zna šta je voditeljka možda htela da pita ali je Vučić kupovao vreme. Sagovornici su vam ostrašćeni, ne objektivni. Meni je delovao normalno, zašto bi bio uplašen? I da, nisam bot.

  6. Da li vi tajkunski mediji mislite da je narod glup i da ne razume Engleski jezik i da ne znamo šta je tačno rekao Predsednik Vučić nego vi izvrće te činjenice kako vama odgovara. Dno dna.

  7. Hajde Srbi slozite se bar u bitnim pitanjima. Ovako vredjajuci se medjusono i deleci se ,drustvo i zemlja ce se raspasti.Da svaki od nas pokusa da bude tolerantbiji,delikatniji u svojum izjavama sa malo postovanja prema institucijama. Postujmo bar nesto dok postiji ili ce sve da ode u nepovrat.Vidim samo kritike i uvrede,nema programa,predloga za neka resenja,podrske za ono sto je nase,za neke prave ljude i ideje. Promene da, ali bez ispoljavanja mrznje i nasilja

  8. Balša zna šta je voditeljka htela da pita?! Jadna takva voditeljka, ako je Vučić izmanipulisao da ne pita. Balša nema pojma o životu, inače bi znao, da se za ovakva gostovanja pitanja dobijaju unapred. Da je samo to znao, napao bi i CNN da i njima Vučić piše pitanja. Nakon ovakvih gluposti, sve više mislim da je Vučić u pravu kada kaže, da opozicija vodi politiku kako mali Perica zamišlja da se vodi država.

  9. Kada gradite kucu od loseg msterijala,ona se srusi posle i slabijeg zemljotresa.Isto je i sa vlascu.Kada umesto strucnjaka uzmete poslusnike i neznalice za saradnike,onda pri prvom vecem protestu dolazi do rusenja kule od karata.

  10. Какве сте саговорнике нашли, Боже ме опрости умал’ не стадох на Вучићеву страну !

  11. pa taj briselski sporazum, nikada nije prošao..bio na Vladi Srbije, da ga ista razmatra, kao i na skupštini, kao i svi sporazumi, dok je što se tiče , Predstavnika Kosova, koji su daleko otisli u demokratiji, isti bio i nije prošao, Sud je dao svoje mišljenje i nije u saglasnosti sa ustavom, ovde niko to nije video, i da se ne zaboravi , ,Šta to Srbija nikad ne ispunjava, potpisano??sta to Kurti uvek spominje, GRADJANI su napustili institucije, gazda im je naredio,. i napravio anarhiju, Vlast je organizovala izbore, i dobila neke nove ljude i to je u redu, i sada ti isti kojima je ,gazda , naredio sa napuste hoće i dalje da žive u anarhiji ali Priština to odbija i normalno je da ovi novi treba sa sede u svojim foteljama, dok ne budu neki novi izbori na koje treba da izađu..

  12. Al’, Sonja Biserko… Kad nju građani vide, odmah stotine glasova više za Vučića.

  13. Nemušti odgovori lišeni sarkazma i puno laži, džaba je platio intervju..ogoljen

  14. Miro ne da nisi „i da nisam bot“ nego si dezurna pretorijanka nepomenika. Marljivo napadas svaku pismenu kritiku na racun istog. Dobro to je tvoj posao za koji si dobro placena, no pripazi sat sada brze otkucava.

  15. Интересује ме, да ли ће се овом криминалцу и његовој свити судити у овој земљи, или ћемо их испоручити неком другом, да обави посао нашег правосуђа.

  16. Lazove , gde je nasa “ BIOLOSKA“ lek koji primamamo mi bolesni , ovog meseca nema PIO fond para da uzme , jer su pare potrosene za miting 26.05. silne ljude platio nasim parama , lazove zabij glavu u zemlju i nemoj je vaditi bruko jedna

  17. A da li neko uopšte zna čemu protesti? Kao da je neko odobrio masakr, kao da se ovo ne bi ni desilo da su oni prošli ostali na vlasti. Svima bi valjda trebalo da bude jasno da je jedini cilj da se luzeri dokopaju vlasti bez izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.