Kremlj „lupio“ diplomatski šamar Beogradu

Diplomate o susretu ruskog i kosovskog predsednika u Parizu

Ostavite komentar


  1. Aman više…pa Putinu je Tači jedan u nizu tzv. političara koji kad god im se ukaže prilika iskaču pred njega ko čupavci iz kutije ne bi li imalo privukli pažnju svetskog mega političara kao što je Putin! Putin nikada ne bi podržao bilo šta što dolazi od samoproglašenih glavešina Kosova!

  2. ovo je ako ćemo realno šamar u stilu onih šamara iz filmova čarlija čaplina kada se čovek posle istog okrene za 360 stepeni 🙂 . Umesto da ćute od sramote ovi naši ministri i vođa još lupetaju i time samo produžavaju svoju agoniju i aktuelnost ove teme.

  3. Ne vidim u cemu je tu „samar“ Srbiji. Putin je rekao ono sto je rekao i xx puta ranije. Da ce podrzati svaki dogovor koji postignu Beograd i Pristina.
    A nije rekao da ce podrzati Pristinu u vezi njenih zahteva. Naslov vise zeli da privuce paznju i vecu posecenost, a sustinski nista znacajno nije receno.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 7

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.