Kreni-promeni: Zaustavićemo projekat 'Novi Sad na vodi' 1foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ)

Kandidat za gradonačelnika Novog Sada pokreta „Kreni-Promeni“ Danilo Babić izjavio je večeras da će, ako postane gradonačelnik, zaustaviti „štetan projekat Novi Sad na vodi“.

„Zaustavićemo štetan projekat Novi Sad na vodi, jer to je projekat koji Novosađani ne žele“, rekao je Babić na predizbornom skupu u Novom Sadu.

Obećao je veći broj zelenih površina, jednaka davanja za decu u privatnim i državnim vrtićima, suzbijanje korupcije, uvođenje moratorijuma za seču šuma Fruške gore, uvođenje konkursa za zapošljavanje u gradskim javnim i komunalnim preduzećima i gradskoj upravi.

On je pozvao građane da izađu na izbore kako bi, prema njegovim rečima, Novi Sad opet bio „grad ljubavi, tolerancije, mira, a ne grad podele i mržnje“.

Lider „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović je rekao da Novi Sad ima „pametniju opoziciju“ od Beograda „jer se nije podelila i jer ne zbunjuje građane“.

„Neizlazak na izbore znači glas za Srpsku naprednu stranku (SNS). Ako bilo ko sa bilo koje opozicione liste proba da pređe na stranu SNS-a, neće biti formiranja vlasti, podele mandata, rušićemo ih na ulici“, poručio je Savo Manojlović.

Na skupu su predstavljeni kandidati za odbornike liste „Dr Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni – Promeni“ koja na izborima nastupa pod brojem 8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari