Krstić: Radulović i Janković su Mikija Rakića mogli da vide samo na slici

* Šutanovac: Ne želimo da učestvujemo u ratu unutar opozicije * Boris Tadić bez komentara za Danas
Sagovornici Danasa koji su bili u Demokratskoj stranci dok je bila na vlasti negiraju da je postojala paralelna služba bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Dakle,na lice pravde izlazi prljav veš. Krstiċu nije pravo što Radulović veli da su "službe" krojile višestranačje i da nemaju nameru da "sjašu," sa političke scene. Krle gubi živce te žestoko vredja,što ukazuje da je u pravu. Pandorina kutija je otvorena,ali boljševičke vodje ne žele da javnost sazna ko su oni i sa kojim se sve marifetlucima služe . Ubedjen sam da će ovo da se tura pod tepih.,i da je Krle brzopleto istrčao na teren i dao sam sebi gol.

  2. Miki Rakic je bio istovremeno prijatelj Borisa Nejakog i AV, u vreme pre nego sto je SNS dosla na vlast.AV je o tom "prijateljstvu" govorio u intervjuu Blic-u.Pametnom dosta. Ideja je Mikija Rakica da /najgore/ demokrate prelete u SNS.Zato ovi koji su ostali u DS i ostalim stvarno demokratskim strankama /Nova stranka, Levica Srbije…/, izuzev LDP-a treba da se udruze i pobede na izborima jer su procistili redove /ukljucujuci i Krla/.

  3. Ono kad Krstic upotrebljava rec ““hulja““ i nekog kvalifikuje kao ““klovna zeljnog publiciteta““. Mislim, sta reci?

  4. Postvlja se osnovno pitanje zasto Sasa Jankovic kao obudusman svoja saznanja delio nezvanicno, sa tadasnjim ministrom Sasom Radulovic, u privatne svrhe?.Zasto ministar Sasa Radulovic saznanja dobijena od ombudsmana nije prosledio nadleznim organima, vec ih tek sad iznosi. Tako mislim da, obojica su prekrsila zakon. Zato njih dvojicu treba podrobno ispitati o svemu izrecenom pred nadleznim organima

  5. Navikli su da se prepucavaju na tviteru ,koriste teške reči i uvrede i nije jasno da li govore istinu ili pričaju izmišljene priče.

  6. Krle,nikad doktor,nikad politicar,nikad analiticar,nikad muzicar,nikad licnost.Dezurni bot SNS a, jezikom nusicevskih likova rezira parodiju savremenog vremena.Za nepismene i nemislece mase ovoga rezima.Bez stida,savesti ,bez emocija.

  7. "Dakle, obojica su Mikija Rakića mogli da vide jedino na slici, a i to teško. Rakić je u međuvremenu umro, i odlična je figura na koju može da se poziva svaka hulja blateći ga i opanjkavajući – kaže za Danas Nebojša Krstić…" Dakle, ne znam na koju hulju misli, pošto ga i predsednik države često pominje…

  8. Blago Vama ako su Vam Nova stranka i njen lider Živković Zoran oličenje demokratije. Nikada nama neće biti bolje dok imamo "elitu" kojoj su idoli razni Živkovići, Kene, Božovići, Pajtići, pa i Jankovići. Ne kažem da su ovi na vlasti nešto bolji, ali "elita" kaže kako su ovi pobrojani mnogo pametni, pošteni i lepi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.