Kurti uoči dolaska petorke: Bitno je da oni koji nisu znali ko je Srbija, sada shvate

Ostavite komentar


  1. Bravo Kurti.Ja mislim da je kosovski premijer totalno raskrinkao vucica politicki,jer on je sada postao toliko nervozan i neuravnotezen i pravi greske za greskom.Nazalost to i gradjani kako Srbije tako i Kosova osecaju,ali verujem da je njegov politicki hir pri kraju.Narod ce ga prvenstveno zapamtiti kao najveceg neprijatelja svog naroda, srba.Balkan,Evropa a i ceo Svet ce se secati njega kao najveceg manipulatora,lazova,kriminalca i ulicara koji je sa kojekakvim kupljenim diploma mahao i hvalio se.

  2. Kurti se čini da ne razume važnost diplomatskog dijaloga i postizanja kompromisa, što samo otežava situaciju na Balkanu.

  3. Jaka izjava Kurtija jer nam dolaze ljudi koji su protiv nas od 90ih. Pa ce sada Kurti da ih nalozi na nesto. Kakva karikatura od politicara, na zalost sa odresenim rukama da cini najveca zla bez ikakvih posledica.

  4. @penzioner

    Penzioneri svugde isti, najlakse se pale na jeftine populiste i soviniste, neki na Kurtija, drugi na Vucica i Seselja…

  5. Toliko su konstruktivni da jedini zadatak ZSO nisu formirali od 2013. Ali moze i se kada za to imaki podrsku Nemacke i Nemacka im daje zadatke koje treba sprovesti nad Srbima na Kosovu (sikaniranje oko registracija…)

  6. Shvataju oni i ko je Kurti i sta je ta tvorevina na Kosovu i sta se tamo radi samo puno su para i ugleda ulozili u taj projekat te sada moraju da idu do kraja.

  7. penzioner

    Pa EU nam je na vlast 2012 dovela ovu vlast (protiv koji su zestoko bilo od 1991 do 2012).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.