Lazanski: Za Srbiju je špijunski skandal sa Moskvom zatvorena tema

Ostavite komentar


  1. I definitivno ruska gubernija. Mozete da kazete „zbogom Evropo“. Jedini problem ce biti od koga ce te da trazite pare, rusi jedino znaju da uzimaju.

  2. Još da se zatvori(uhapsi) srpski špijun i objavi njegovo ime i prezime?Ja nisam čuo da se igde u svetu čovek koji za novac otkriva državne tajne drugoj zainteresovanoj zemlji (za stranog špijuna znamo i ime i prezime i fukciju koju je obavljao u diplomatskom predstavništvu) ,ne procesuira,čak se slučaj i zataškava?

    1. Verovatno zato što naše službe to znaju i prate…Oni su dobili šta su tražili a mi smo im dali šta smo hteli. Naravno da su ih pripadnici službe pratili i organizovali predaju. Što mislite da oni bolje rade posao od naših službi?

  3. A sto ste je uopste otvarali? Da naudite Djilasu!
    Upreli vam ushi Rusi, hehe!

  4. Miroslave, dade li ti Putin agreman?Mesecima sediš u Moskvi. Ovaj naš prvi dan dade Harčenku agreman, pa Harčenko postade ambasador. O tebi ne videh ništa u štampi. Ili si još uvek turistički predstavnik Srbije u Moskvi? De, reci nam. Da znamo da li imamo ambasadora u Rusiji.

  5. Uz karikaturalnu državu ide i karikatura od ambasadora u jednu od najznačajnih država planete. Citat: Amerikanci mogu da sintetiziraju glas i Aleksandra Makedonskog. Voditeljka : kako znaju kakav je bio glas A.M? Lažanjski: Pa znaju, znaju oni sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.