Lešnjak je uzbunjivač ili osvetnik?

Koliko je utemeljen postupak protiv predsednika opštine Stari grad zbog kumovih optužbi za nasilje i korupciju

Ostavite komentar


  1. Lesnjak jeste priznao da je ucestvovao u kriminalnim radnjama Bastaca, kako bi sacuvao glavu na ramenima. Upravo zato sto je inkriminisao i sebe, ja verujem u istinitost njegovih navoda.

    1. Ti bi vrlo rado i presidio Bastacu, jer si bezrezervno poverovao inkriminisanom smusitelju? Obradovica je spijun a ovaj instruisani patron je uzbunjivac? Obradovica se hapsi kao najveci kriminalac a protiv Bastaca se pokrece hitan postupak? Samo budale i debili nevide igru najveceg huligana i bitange koji nije daleko od cilja da unisti zdrav razum i inteligenciju? Ee posrnula i degradirana Srbijo?

      1. Samo oni sa sumnjivim IQ-om, sve koji ne misle kao oni, nazivaju budalama i nevidima. Da je država radila svoj posao Bastaća bi strpala u zatvor zbog ometanja radova u Kolarčevoj i na Trgu. A koliko vidim, on i ne navraća na radno mesto. Svaki dan je u nekom drugom gradu u Srbiji. Sa jednim ili dvojicom pristalica lepi plakate „Bojkot“.

        1. Hmm, zanimljivo zapazanje „Skorpione“ to o povezanosti visine IQ-a i stava o neistomisljenicima. Mozda je trebao da napise da su neistomisljenici fasisti, lopovi ili strani placenici? To bi ti sigurno bilo prihvatljivije? Naravno da je neko budala i nevid kada bezuslovno daje sebe drugima u ruke bez obzira na posledice i to samo kreten ne shvata na taj nacin.

    2. Ja tvrdo verujem da je SNS uz par hiljada eura, napravio svog uzbunjivača.

  2. 80 % posto advokata i taxista , kao, drže monopol, obični prevaranti, a sudije su posebna priča, e tu je sramota Srbije , ne može da im stane na lopovski rep

  3. Pa Vucic juce rece na otvaranju palate pravde da niko ne vrsi pritisak na pravosudje?Osim njega….ha,ha,ha…..

    1. Niko i ne vrsi pritisak.Osteceni je sam prijavio KD po kome se postupa sluzbeno.Sta,da ne treba to mozda da ide u fioku jer je optuzeni Marko Bastac? E pa nije ovo danas zuta Srbija,danas u Srbiji nema zasticenih.

      1. Nemoj da spinuješ, nego prvo pročitaj članak, pa posle laži!
        „Oštećeni“ nije prijavio nikakvo KD tužilaštvu, nego je išao da se žali prvo na Studio Bot, a zatim na Pink, i to za nešto što se (navodno) desilo pre oko godinu i po dana.Tak sada tužilaštvo pokreće postupak, i to po službenoj dužnosti!

        1. Alo bre botu. Pa za Obradovica su rekli da ne moze biti uzbunjivac jer se nije obratio nadleznim institucijama. A sta je ovaj kum uradio, pravo na TV.

      2. Ti ili lazes, ili nemas veze sa zivotom. A vrlo verovatno je da su obe stvari u pitanju kad si dosao do stadijuma da botujes za sektu na vlasti. U sustini, svako ko je tako slepo odan vladajucim strukturama (koje god da su one) u drzavi poput Srbije on definitivno nije normalan (a to narocito vazi za ovu strukturu koja trenutno vlada). Zakljucak, u drzavi kakva je nasa, sve dok je takva nikad ne smes biti za vlast ako sebe smatras iole normalnom osobom.

        1. Nemoj da si toliko strog prema ljubiteljima Vucicevog lika i dela. Njihov intelektualni ni moralni potencijal im nigde ne bi obezbedio sredstva za (normalan) zivot. A u Srbiji im njihov ljubimac oduzme. malo od penzionera, malo od minimalca ( nikad veceg) pa im povremeno doturi po hiljadarku. Ima li vece srece?

  4. Sad kad pocnu da se ‘resetaju’ svi investitori na terit. St.Grada….ili pocnu sami da se javljaju tuzilastvu.

      1. Ja imam taman toliko koliko treba godina pa kazem Bastacu: vezi i mene…na par sati

  5. naravno da treba ispitati i jedan i drugi slucaj. k<ko da se potvrdi slucaj protiv bastaca ako se ne izvrse provere. bas kao i protiv stefanovica.

  6. Imaju oni tih “kovertiranih“ likova koliko hoćete… Jednostavno ih u pravom trenutku ucene, ponude neku nagodbu, pod uslovom da oblate nekog od političkih protivnika. Kao i uvek, svoje afere zataškavaju otvaranjem novih, ali na suprotnoj strani.

    1. Ovim sto sada rade pokusavaju da zataskaju afere oko trgovine oruzjem. Drzava je poprilicno ostecena zbog familija na vrhu vlasti.

  7. Nepodnosljivo je vise ziveti u ovako toksicnoj atmosferi za koju je pre svega odgovorna vlast, a imalo bi se mnogo toga zameriti i opoziciji. Ovaj Lesnjak ocigledno laze i to se videlo po facijalnoj i gestikularnoj komunikaciji i to je spin Vuciceve vlasti koja kaze
    „evo i mi imamo uzbunjivaca a onaj vas iz Valjeva je spijun. “ Problem sa Djilasom je drugi. Onog momenta kad je Bastac napravio carinski prekrsaj i uneo vise deviza u zemlju nego sto je dozvoljeno, tog trenutka je trebalo da bude iskljucen iz stranke. Ne moze gradjanin, a posebno funkcioner , predsednik opstine da krsi zakon. On je onda isti kao Vulin a Djilas kao Vucic. Ne moze Djilas da kaze „Niko od nasih clanova nije ucestvovao u paljenju Vesiceve knjige , a nakon 15 dana posto je Udba pustila snimak , Djilas prizna da je bio jedan clan koji se pridruzio paljenju ali je zato drugi clan govorio da ne treba paliti knjigu. Takvim ponasanjem Djilas gubi kod opozicionih pristalica, koji su zeljni da na vlasti vide drugacije, postenije, cestitije ljude a ne druge Vucice, Male, Vesice… Na N1 gde su gostovali Djilas i Trifunovic, sve simpatije je pobrao Sergej, njemu se nekako veruje, on u sebi ima nesto detinje iskreno, za razliku od Djilasa. A sto se tice Kosova, Djilas ,za razliku od Sergeja, ne nudi nista, osim praznih prica i fraza.

    1. Bastać NIJE kršio nikakav zakon, nego je napravio CARINSKI PREKRŠAJ, ali za vas napaljene botove razlika je suviše komplikovana i ne samo što niste u stanju da je razumete, nego i NEĆETE da je razumete jer vam cilj nije zadovoljenje pravde nego samo pljuvanje opozicije!

    2. A Sergej u Aspenu. Odakle lova? Vidi kad nema sanse da mrdnem guzicu za nekog ko zivi opusteno u ovoj lopovskoj drzavi. Znaci snasao se. Onda imas cirkus sa vijanjem vesica po gradu i retardiranog paljenja knjiga. Sada ce izgledati kao nacisti sve i da nisu. Da li neko ima malo sive mase u ovoj jadnoj zemlji?

      1. Sergej ima normalan posao, sam posteno zaradjuje novac, ne moli za milostinju radikalske dahije kao vi kloshari!

      2. Pa Sergej nije prodao bulju kao ti za 20.000 dinara po ugovoru, ili za motanbje kablova. Zato je on u Aspenu, ati zivi Vucicev san o savrsenoj drzavi.

  8. E ovo je hit! Ako je Bastać uzimao novac u koverti treba da robija 2 doživotne.
    Jedna doživotna što je uzimao novac iz korupcije a drugi što je kao lopov zastareo kao i politička misao u Srbiji. Od svih metoda transfera novca poznata modernom čoveku (od Sejšela do bitcoin-a) on se opredelio na kovertu. Smehotresno!

    1. Bot nisam, ali ne pristajem na vredjanje razuma. Nece biti da Bastac ne zna da u zemlju ne sme da unese vise od 10000e, a ja, koja veoma malo putujem jer sam materijalno osiromasena radeci u prosveti, a duhovno ipak bogatija od mnogih , znam da je to carinski prekrsaj. A objasnjenje mu je jos bednije Nosio pomoc za lecenje nekoga.?! Nikad vise necu pristati da glasam za tzv. manje zlo cija je tehnika vladanja i kradje ista kao ovih danas na vlasti.

      1. Ih, kad nije znao da kao ministar nam odbrane svaki put ponese po 9000 evrica. I tako dvadeset puta. Zato je valjda ovaj ministar, a ovaj samo bedna opozicija.

  9. Duboko treba da se Prodzara u slucaju i jednog i drugog
    Ovo je samo zagrebano na vrhu

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.