Ljimaj: Kosovo ima jednu adresu za dijalog sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Tribunal u Hagu za zlocine na KiM je vec bio, na kome je svo drzavnoj i vojno rukovodstvo na celo sa Milosevicem, Pavkovicem i Lazarevicem osudjeno i presudjeno im je Albanci su listom oslobodjeni pa i Fatmir Limaj i Ramus Haradinaj koji su sada na celu zlocinacke paradrzave.
    Postoji jos jedna sansa da se kazne albanski ratni zlocinci ako novoformirani specijalni sud u Hagu za ratne zlocine OVK (UQK) u periodu of 1999/2001 good.
    Deterorizacija kosovskih Albanaca nije jos zavrsena vec su oni koji su okrvavili svoje ruke pre svega krvlju Srba a i onih Albanaca koji su bili za suzivot sa Srbima, svoja maskirna odela terorista zamenili licitarskim.

    1. Tomahavke koje smo dobili po glavi,bile su da se pozovu pameti svi oni koji ne vide Batajnicu,Petrovo selo ,Perucac,Rasku i po koju hladnjacu sa lesevima civila.Kosovo je dobila drzavu bas zbog toga, a ne sto ste poubijali vojnike UCK-a.Trebalo bi da vidite proteste Majki zavijeno u crno,Heljsinski odbor i druge nevladine organizacije u Beogradu.Ko nije savladao ljekciju,mora na popravni.Proslog veka Srbija je pokrenula niz ratova,pocev od Balkanskih,Prvog SR,Drugog SR i ratova na prostorima ex Yu;i tom priljikom sacuvala Srbiju sa jednom Pokrajinom.Na Srbiju ostaje hoce li pokrenuti nove ratove,ako nije vam bilo dosta istih?

  2. Kosovo nije isto sto i Albanci sa Kosova i zasto Albanci misle da ce Srbija da postuje njihov „ustav“, samoproglasenu „nezavisnost“, Ahtisarijev plan koji nikada nije odobren u UN-u ili da uzima za relevantno savetodavno, neobavezujuce misljenje suda u Hagu koje se odnosi na sadrzaj teksta deklaracije o nezavisnosti? Podsetimo , Albanci nisu i ne postuju ustav Srbije, ne postuju R1244, ne postuju odluke Badinterove komisije, zavrsni akt iz Helsinkija u vezi nepovredivosti granica itd. Krajnje je idiotski povezivati status Srba na Kosovu sa statusom Albanaca u tzv. presevskoj dolini. Za prava manjina su zaduzene maticne drzave Srbija i Albanija a ne nekakav protektorat. Treba pomoci Ljimaju da najzad ukapira da na Kosovu ne postoji nikakva nezavisna drzava ma koliko se uziveli u glumatanje. Blizu je Albanija gde Ljimaj i slicni mogu do mile volje da se igraju drzave.

  3. Postovani nasi iz Danasa. Ljimaj nije podpredcednik Kosova! Postoji AP Kosovo i Metohija. A ono sto oni misle da predstavljaju je TZV Kosovo!!!
    Nikad nece biti nezavisna drzava dok ih Vucic ne prizna! Zato sluzite se pravnom kategorijom TZV Kosovo!!!

    1. postovani vi iz danas LJimaj je onaj koj je ratovao za slobodu naroda neje on pravio teror i genocid nad drugima drzava Kosovo je drzava svima koji u nju zive priznanje od vucica i ne treba nam nama je vazno stoje priznao bog planete zemlje USA DEUTSCHLAND sada kada smo postali faktor na balkanu vi ne treba dase plasite jer necemo vas dirati samo treba da znate jedno Izrael u zalivu Albanija u balkanu kraj vase vampirske ere!

      1. Kosovo kao takvo nece moci samo postojati, jer ce Albanci uvek teziti ka ujedinjenju. Sa Albanijom a posle i sa onlastima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. To nece ni Deutschland ni USA prihvatiti. Ja se slazem da vi Albanci treba da se pitate i odlucijete o svojoj sudbini u mesti gde zivite. Ne mogu vam ja nesto nametati. Ali morate i vi shvatiti da bez Srba vama nema buducnosti. Dogovor, saradnja i posao. Od rasprava nema boljitka. A vreme tece, mladi odlaze!
        Ne slazem se sa Kurtijem, ali on nema krvave ruke. Ostali UCK su kriminalci i ubice, sa takvima nema dogovora!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.