milan ljutovac foto Printscreen YouTube nedavimobeogradfoto: Printscreen/YouTube/ nedavimobeograd

Odbornik grupe „Za dobar grad – Moramo“ Milan Ljutovac tokom rasprave u Skupštini grada Beograda ukazao je na probleme beogradskog naselja Batajnica, posebno istaknuvši problem sa kanalizacijom.

– Kako baš da nijedna tema i događaj nema da se spomene Batajnica? Ona nažalost pripada Beogradu. Znate li kakva vozila GSP dolaze u Batajnicu, građani se žale da je neredovan prevoz. GSP se rapasade. Plate su bizarno male, naveo je Ljutovac.

Šapić mu je dobacivao sa klupe govoreći da se to menja, a Ljutovac ga je upitao zašto je podržao aktuelno vlast i naveo da će glasati za dobre predloge vlasti kako bi zajedno radili na poboljšanju života u gradu.

Istakao je i da nema kanti za smeće u Batajnici, pa se flaše bacaju u kanale, koji se onda zapuše.

– Vučić priča izgradićemo nacionalni stadion. Kakav bre nacionalni stadion, jeste li normalni? Mi u Batajnici plivamo u vodi. Poplavi se cela Batajnica. Imam 25 godina, proveo sam detinjstvo tako što sam sa komšijama crpeo vodu iz kuća. Šta se uradili konstruktivno za ovaj grad?, pitao je Ljutovac i rekao da u Batajnici nema drenažnih kanala.

Ljutovca je prekidao i predsednik gradske Skupštine Nikola Nikodijević govoreći da je izgrađena Batajnička petlja. Nikodijević je i nakon Ljutovčevog nastavio da vodi raspravu sa odbornicima „Moramo“ govoreći im šta je sve izgrađeno u ovom beogradskom naselju.

– U Šangaju da ste videli kakav je pritisak. Nisam mogao da istuširam ceo dan, istuširao sam se tek jutros. Tužno u kakvom gradu živimo. Revoltiran sam jer živim u gradu koji nema dostojanstvo, izgubio sam 25 godina svog života. Odustanite od Nacionalnog stadiona, poručio je Ljutovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari