Lokacija nepoznata, a plata stiže: Gde se nalazi Vladimir Božović, ambasador Srbije „proteran“ iz Crne Gore?

Nastavljaju se diplomatske trzavice u odnosima Srbije i Crne Gore zbog proteranog ambasadora Vladimira Božovića

Ostavite komentar


  1. Boze gde mi zivimo..u kakvom sistemu vrednosti i obrascima bahatosti

  2. Relativno skoro sam ga video kako sa nekom „skromnom“ ekipicom, tri masivna automobila, dolazi na Kosančićev Venac, iz kontra smera, i svi odlaze u Langouste restoran

  3. Pre cemo saznati predsednikovu adresu nego ovoga sa dva drzavljanstva,dva mesta rodjenja,dve stranke-sve duplo-golo….

  4. Deviznu platu prima i ambasador Srbije u Libanu Emir Elfić, iako ne dolazi na posao, nije u Bejrutu i kod kuće je u Novom Pazaru.
    Pitajte MSP da vam objasne i dokumentuju sve detalje….

  5. Vladimir Božović je Crnogorac, crnogorski državljanin, rodjen u Nikšiću, gde mu i sad živi kompletna familija. Bio je funkcioner SPO, koji i sad vuče Seljakovića za nos, postavlja sve kadrove i „objašnjavaju“ mu diplomatiju. Imaju državnog sekretara (Starović), pomoćnika za bilateralu (Marić), i bar 10 ambasadora

  6. Koja bruka,ambassador Srbije se krije kao kriminalac.Kakva zemlja takav i ambasador.

  7. Svaka zemlja,naravno ,sama bira ko će je prestavljati u drugoj zemlji,a zemlja u koju dolazi ambasador daje,ili ne daje,saglasnost za njegovo postavljenje(akreditiv).Proterivanjem ambasadora znači i oduzimanje akreditiva dotadašnjem ambasadoru.Država čiji je ambasador proteran može svog službenika proglasiti i „generalom“ i dati mu koju hoće platu,stan,vozača,poslugu,vilu na Dedinju,….

  8. Pa Vučić ne krije, da daje novac prosrpskim strankama , a i inim u CG. Ako on kaže javno da je u zadnjih par godina dao oko četiri miliona €, onda je ta svota sigurno veća, bar za dvadesetak miliona . Božovićeva plata je kap u moru!

  9. Pa za tako bitnu-kolosalnu figuru malo je i dve devizne plate, na strani što go ni jedna ozbiljna firma ne bi ga zaposlila ni kao portira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.