LSV: Ako su taksisti dobili šta su hteli, i Vojvođani da dođu da blokiraju saobraćaj u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Svako ulaganje u klasicne taxi sluzbe je besmisleno.Prema brojnim svetskim analizama taxiju se daje jos maksimano pet godina,a u brojnim svetskim metropolama vise i ne postoji, svakodnevno izlaze novi sistemi organizovanja prevoza putem raznih aplokacija.Ovo samo potvrdjuje Vucicevu liniju opste propasti drustva i drzave.

  2. Samo devet od 42 naseljena mesta u Vojvodini imaju ispravnu vodu za piće, u Vojvodini nije godinama izgrađena nijedna kvalitetna saobraćajnica, egzodus stanovništva u potrazi za sigurnom egzistencijom poprimio je epidemijske razmere itd. Znači u 33 naseljena mesta je neispravna voda, što znači da praktično preko 800.000 ljudi u Vojvodini piju neispravnu vodu.
    Inače u Temerinu, Zrenjaninu, Žitištu, Senti ili Vršcu je voda iz česme hemijski neispravna, a u Srbobranu, Kikindi, Bačkom Petrovcu, Titelu, Baču, Adi, Sečnju, Novom Bečeju, Novoj Crnji ili Plandištu, je utvrđena stoprocentna mikrobiološka neispravnost.

    1. Da li ste vi to znali ranije? A,posto jeste, kolikoste se borili da to popravite?

  3. Ovoga puta su ligaši u pravu. Tako treba građani u Srbiji da se ponašaju kada institucije ne rade svoj posao.

  4. autonomaši u kampanji a posle kampanje u koaliciji sa ljudima koji se zalažu za ukidanje autonomije. gade mi se koliko su besramni.

  5. Naravno da se LSV seti Vojvodine pred izbore i ponovo koristi Vojvodinu kao žeton na „pregovaračkom“ stolu da bi ponovo dobili svoj bedni deo kolača a zauzvrat da ne pominju previše Vojvodinu i njeno konstantno uništavanje od strane Srbije i uz korišćenje malih satelitskih Vojvođanskih stranaka i naivnih članova LSVa da podignu sebi cenu. Vojvodini LSV više nije potreban i veliki broj nas smatra da je granica trpljenja organizovane kriminalne grupe koja sebe zove državom davno pređena. Nove snage već postoje ali za sada nisu deo političke javnosti, Vojvodina mora biti Republika i za to ima podršku jer sa Beogradom se ne može pregovarati što su sami dokazali kroz istoriju svojih neuspeha u svim pregovorima sa bilo kim kao i kroz svoju, sada već legendarnu samo destruktivnu politiku i nesposobnost. LSV je već dokazala svoju izdaju interesa građana Vojvodine i Vojvođanskog Parlamenta. Cenkate se pred Aprilske izbore! Sramota! LSV ne zastupa Vojvodinu! Nemate nikakvo pravo da vi postavljate ovakva pitanja, izgubili ste poverenje Vojvodine kao i čitava Beogradska „opozicija“! Svi ste podjednako nesposobni!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.