LSV: Protiv promene granica

Ostavite komentar


  1. Otkud izbi ovaj.Al ajde damu damo podrsku i pozivnicu.Posto ovako dobro racionalno razmislja pozivamoga da se zameni sa porodicom na Kosovu na kojuje juce pucano.Da zivi dole,da ide normalno u kafic,da kupi novine da seta…Ljudi treba d agledamo interese gradjana naish dole.A ne licne i preko njihovih zivota glumiti patriote.Dosta vise igre sa tudjim zivotima.Vucic je blizu resenja,i neurusavajte to.

      1. E baš vidim vašu trolovsku intelektualnu veličinu, svi ste velike moralne gromade koje pljuju po sopstvenom narodu i državi i to sve za jedan sendvič dnevno, strašno.

  2. Uuu mani se Čanak, tebe zanima promena granica posebno u vezi sa KiM, kao lanjski sneg. Ali da iskoristiš trenutak da se malo slikaš, to te zanima, znamo se.

  3. Ozbiljna hipokrizija. Pa zasto se nije busao u grudi na nelegalno odvajanje Kosova i Metohije od Srbije? Sada svi izlaze sa misljenjima protiv podela.

  4. O Srbijo moja mila jadna zemljo, šta dočeka da te brani separatista koji je do juče svim silama hteo da ti granice prekraja.

  5. Коначно нешто паметно и конструктивно од Ненада Чанка. Наравно да границе не смеју да се мењају, па и граница између Србије и Албаније мора да остане на Проклетијама, тамо где је већ више од 100 година.

  6. Manje priče, više dela! Vaše delanje ništa, baš ništa nije donelo. Ambicije ostavite ozbiljno ambicioznim ljudima koji su na najboljem putu da reše pitanje je KiM.

  7. Blage veze vi nemate. Kakve ratove. Do ratova ce doci ako ne dodje do razgranicenja.

    1. Sta cekas junacino, obuces uniformu i pravac na Kosovo. Ili mozda mislis da drugi ginu a ti da uzivas u tvojim komentarima…..

      1. @filozof Ja pričam o razgraničenju, a ne o ratovima. Što se mene tiče u mojom rukama je uvek bela zastava, a rat bih zabranio da mogu u svakom kutku planete zemlje.

  8. I ja se slažem da se granice ne trebaju menjati. Kosovo i Metohija su po rezoluciji 1244 i svakom međunarodnom pravu sastavni deo Srbije. Kompromis može, ali davanje naše teritorije na tacnu svakako da ne dolazi u obzir.

  9. Canak je odavno za to da Srbija izgubi KiM. Sada, iako bez kredibiliteta, nesto filozofira kao lazni opozicionar; tek da se javi da LSV postoji. Podela KiM je bolja nego „status-quo“.

  10. @Voja Opačić Slažem se, Čanak bi mogao da osim podržavanja nezavisnosti Kosova predloži i neko formalno rešenje koje bi zadovoljilo obe strane i na neki način ceo region što pre ubacilo u EU.

  11. Čanak brani granice, a prvi je pored Jovanovića pričao kako je za njega Kosovo nezavisna država. Strašno je što neki političari menjaju svoje stavove kao da su čarape.

  12. Zar se g. Čanak prvi nije zalagao za nezavisnost Katalonije i promene granica u Španiji, dok se kod granica tkz Kosova zalaže za nepovredljivost istih. Čudno mi je to, negde podržavaš, a negde ne podržavaš promenu granica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.