Lutovac: Neko kada popije malo više ide na spavanje, a neko raspiše izbore 1foto FoNet/Medija centar

„Neko kada popije malo više ide na spavanje, a neko raspiše izbore. S obzirom da nije bio potpuno pri svesti, trebalo bi zanemariti tu njegovu najavu. Međutim, ako ostane pri tome i pošto se otrezni i prođe ga mamurluk, onda to ima smisla komentarisati“, kaže za Danas Zoran Lutovac, lider DS, komentarišući iznenadnu najavu predsednika države da će građani na jesen ponovo na birališta.

 

 

Lutovac ističe da sve to pokazuje da Vučić Srbiju tretira kao privatno vlasništvo.

„Ako to nije tek jedan eksces, onda to možemo tumačiti kao nameru da disciplinuje svoje stranačke podanike, ali i svoje koalicione partnere. Nije isključeno ni to da ono što je pripit rekao, trezan hoće da sprovede, ali nisam siguran da će mu to dozvoliti, oni zbog kojih je nervozan“, ističe sagovornik Danasa

I Marinika Tepić, šefica poslaničkog kluba Ujednjeni ne želi da komentariše izjave , koje Vučić , iz samo njemu znanih i koalicionih razloga plasira, a onda svi treba da ih nešto ocenjuju.

„Ali ono što mi jesmo rekli još pre tri meseca je da očekujemo sve izbore, jer je politička kriza preduboka, mnogo je velikih tema koje se ne rešavaju, a šteta je iz dana u dan sve veća. Da li će ih i biti, to zaista niko ne zna“,, napominje Tepićeva.

Ona dodaje i da Ujednjeni neće da dozvole da budu uvučeni u porodičnu svađu SNS i SPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari