Lutovac ostaje lider DS

Ministarstvo zaključilo da su izbori u Demokratskoj stranci održani suprotno Statutu

Ostavite komentar


      1. Zasto? Kad lepo svi iz Demokratske stranke mogu da predju u Socijaldemokratsku stranku Borisa Tadica.I opet sve iz pocetka.S Tadicem pobednicki. Da bidimo onda da li ce njihova bivsa clanica, a sada mimisyarka za lokalnu samoupravu moci da im udara blokade.

  1. Lečić i njegovi nisu trebali ni da pokušavaju da preotmu Demokratsku stranku. Njima više odgovara da formiraju Naprednu demokratsku stranku ili Demokratsku naprednu stranku. Naravno, valjalo bi da razmotre i druga slična imena, kao što su: Stranka kooperativnih demokrata, Demokrate za sve izbore, Nebojkotaške demokrate….

  2. Dragana Rakic je odlucna da sa 0,2% stranku sada pogura ka 0,3%!!! Da budu bar 10% od Milice Zavetnice. Ipak je Milica iskusna politicarka, a Dragana mlada zena puna entuzijazma i pozitivne energije! Prvi predlog je ministarstvo za izbore! Vec se vidi da je Dragana u prednosti i da iskusna Milica ne razume politiku…nema veze sto je Dragana stranku preuzela sa 2,2 odsto, a posle 3 godine je dosla do 0,2%, to nije bitno. Najvaznije je da se oslobodila onih koji koce, sada je Vucica lako oboriti. Nego pre nego sto krene na mafijasku vlast, nek prvo krene od mafijaske opozocije, uvek se u zivotu licnim primerom pokazuju vrednosti! Npr. nek objasni na sta je potrosila 300.000 eura iz Fonda Ljuba Davidovic koje je uplatio Djilas. Sigurno bi gradjani to voleli da znaju, da bi mogli da procene da li da joj stave na raspolaganje mnogo veci novac! U suprotnom je zahvatila ozbiljna bolest u kojo samo ona moze da pita a ne i da odgovara na pitanja! Do 0,3%!!!

      1. Hvala Mile, odgovor je vrhunski! U duhu Dragane Rakic, pun argumenata i ozbiljnosti. Sto se mene tice „nase“ daj Boze da sto brze prodje! Ja bi to voleo vise od tebe! Ali iskreno ne bih voleo da dodje tvoje i Draganino, a i siguran sam da to nikada nece doci…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.