Lutovac podržao formiranje Skupštine slobodne Srbije 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Danas je na platou ispred Filozofskog fakulteta simbolično formirana Skupština slobodne Srbije, koja će okupljati intelektualce, aktiviste i građane i na kojoj će se voditi rasprava o svim važnim pitanjima i problemima.

„Formiranje Skupštine slobodne Srbije nije samo logičan potez, nego i neophodan, jer je Narodna skupština Republike Srbije, nažalost, već dugo u šakama vlasti koja ju je otela od građana i zato inicijatori Skupštine slobodne Srbije imaju moju punu podršku. Smatram da će ovo okupljanje biti dobar način da javne ličnosti i slobodni građani iskažu svoj stav o društvu, otetoj državi i režimu jednog čoveka“, izjavio je predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Kako se navodi, građanima je potreban prostor za dijalog, a još više jedinstvo.

„Nikada nije bilo važnije da budemo jedinstveni i solidarni, jer vlast čini sve da građane podeli i tako lakše uspostavi apsolutnu kontrolu nad državom i društvom“, stoji u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Lutovac podržao formiranje Skupštine slobodne Srbije”

  1. Ovo je više nego smešno.Nemojmo stvarati farsu i činiti da narod postojeću opoziciju apsolutno omrzne i nikad joj više ne da poverenje.

    • Potpuno si u pravu! Ovo je cista sprdnja. Ovakvim glupostima samo produbljuju nepoverenje naroda. Ja ne znam ko je u opoziciji toliko nepismen politicki i pravmo da ovako sraman predlog iznese. Ima li iko pametan da kaze ,- DOSTA, daj da se uozbiljimo, napravimo kakav plan, prrdlog, program i pocnemo da radimo. Ovo je najgluplji predlog koji sam cuo za svojih 48 godina zivota.

  2. Pa jedino takvu vlast mogu da osnuju, da nije smesno bilo bi zalosno. Dali ovaj covek ima mozga. Zamislite na zapadu sta misle o nama. Stvarno bruka i sramota, i mi hocemo u eu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.