Lutovac: Prvi korak ka jednoj organizaciji

Predsednik Demokratske stranke, za Danas, o ujedinjenju sa ZZS i SDS

Ostavite komentar


  1. To je jedna lopovska i uzdajnička stranka koja nije kažnjena za ovaj sunovrat Srbije. Zbog toga ona neće promenu sistema u Srbiji već se zalaže za Status Quo. Oni neznaju za Srpsku državu i naciju.
    Dovoljno…
    P. Sajdžo Bogutovac.

    1. Poštovani Slavko, zato što nisu kažnjeni za delo koje su učinili a to bi trebalo da utvrde sudovi da li jesu ili nisu , zato se i vraćaju.Ako ih pitate ko su i koga predstavljaju prvo će reći da su građani.To im je nacionalnost…. građanin?Što znači da je demokrata sa sela možda ..seljanin? Za njih srpski ineresi i Srbija i ne postoje, dok Amerikanci imaju svoje interese širom sveta i nisu građani već svuda nose majce sa printom zastave svoje zemlje i tačno znaju ko su.Ko se mržnjom prema nekome i nečemu ujedinjuje toga pojede mržnja.Prvo su se raspali na hiljadu stranaka , a sada će se atomizirati…samo je potrebnoo vreme….ako sudovi konačno ne prorade i za njih i za one koji su na vlasti.

  2. Ovo je važan korak za Srbiju, jer bez jake Demokratske stranke, nema demokratske Srbije, članice EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.