Lutovac: Vučić uporno pokušava da razbije Demokratsku stranku 1Zoran Lutovac Foto: DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da DS ima veliku odgovornost u „borbi protiv režima predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji bezuspešno pokušava da je razbije i destabilizuje“.

„DS je na pravom putu, na putu povratka nekadašnje snage i zato ne čudi što je Vučić poslednjih dana aktivirao sve resurse u bezuspešnom pokušaju da razbije bojkot izbora i konsolidaciju Demokratske stranke“, rekao je Lutovac a saopštila je ta stranka.

On je naveo da su narednih nekoliko meseci „ključni za otpor Vučiću i da će zato DS pokazati ozbiljnost i odgovornost i oko sebe okupiti proevropske reformske snage društva“.

Dodao je da će DS sa ostalim kolegama iz opozicije pokazati i „Vučiću i medjunarodnoj zajednici da ne pristaju da budu crna tačka Evrope“.

„Ulazimo u završnicu borbe protiv Vučićevog režima koji je vratio Srbiju pedeset godina unazad. Režim puca po svim šavovima i sad pokušava svim silama, koristeći sve državne resurse da razbije Demokratsku stranku i jedinstvo opozicije, ali u tome neće uspeti“, rekao je Lutovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari