Macura: Borićemo se u Skupštini i van institucija

Ostavite komentar


  1. Uzmite vi gospoja pare sto vas sleduju i za nas obicne gradjane ne brinite. Svi vi sto ste se srngali u Skupstinu ste na narodnoj grbaci, a samo na svoj imetak mislite. Uzivajte dok traje. Prevarili ste narod i poslanici SNS i takozvane opozicije koja sedi tamo i bere pare.

  2. Mala stranka ali veoma pragmatičan pristup politici. Bravo za gospodu Macuru.

      1. DJB, jedini pokret/stranka koja je govorila o srži problema u Srbiji. Nažalost, kao da više ne postoje.

  3. U sustini je ova gospodja u pravu,a opozicija treba da se stodi zbog svega sta radi

  4. Ah, gdja iz Dosta je bilo! Nista cudno, jasno je ko je, i zasto smislio DJB. I odradili su stvar majtorski. Toliko su se ljudi primili na njihove populisticke budalastine, da su skoro unistili DS. Kada je glavni kompromitovan, pusten je niz vodu, a njegovo delo nastavlja gdja Macura sa svojom ekipom.

    1. Nije nista novo, cudno ili neocekivano, da su sluzbe uzurpirane od sns vlasti razbucale DJB, pored ostalog i pomocu ove gospodje. A pojedinim DS-ovcima su i dalje krivi drugi, beli listici, stranci, nikako da pogledaju u svoje dvoriste.

  5. u pravu je bio sergej, sami će se „outovati“. I tako se i desilo, apsolutno sve što su radili bilo je protivno onome što neko ko je protiv ove diktature misli da treba da rade. Hvala što ste nam bar jasno rekli da ste i vi vučićeva opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.