Maja Gojković osudila upad u Skupštinu Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodja koja je obolela od Koronavirusa zbog odrzavanja izbora i slavlja nakon toga, deli lekcije omladini i studentima? Ogromna vecina gradjana koju pominje, nije ni izasla na nedemokratske izbore jednopartijskog sistema.

  2. Ko je ta Maja Gojković da bilo šta priča. Skupština je raspuštena a nova još nije konstituisana. Kako se javlja kad navodno leži „teško“ bolesna od korone. Naravno nije ni bila bolesna kao i Vulin, Đurić i njima slični.

  3. Cekaj bre zar ova nije na bolovanju, u Infektivnoj bolnici, gde se toboze leci od smrtonosne korone.
    Ili je sve laz. Ona, Vulin, Djuric, Čedica, svi su se sakrili iza korone jer su culi da ce se sad obracunati sverceri droge sa svercerima oruzja.
    Trenutno vode narkodileri sa par desetina zrtava na strani dilera oruzja. ALI RAT JOS NIJE ZAVRSEN, tek cemo gledati okrsaj. A, korona je americki rijaliti sou kroz Pinkovu ruzicastu prizmu.

  4. Kad je covek na bolovanju treba da se leci od cega god da pati! A izgleda da ne pati samo od korone jer se nepitana trpa u odbranu njenog SNS-a!

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.