Marina Tanasković Lipovac, potpredsednica NS, o novoj aferi sekretara Kovačevića: Revanšizma će biti jer NS drži reč 1Marina Lipovac Tanasković, izvor: Narodna stranka

Marina Tanasković Lipovac, potpredsednica Narodne stranke i šef odborničke grupe NS u Skupštini grada Beograda, za Danas kaže da je to što je gradski sekretar za komunalne i stambene poslove Beograda Nikola Kovačević i odbornik u opštini Rakovica govori o bahatosti vladajuće stranke.

Agencija za sprečavanje korupcije i izrekla meru javnog objavljivanja odluke o povredi zakona Kovačeviću, jer istovremeno obavlja dve javne funkcije, bez saglasnosti Agencije, navodi se u rešenju.

Kovačevič je javnosti poznat kada je Centar za istraživačko novinarstvo Srbije u septembru objavio da je zaustavljen na aerodromu jer je pokušao bez prijavljivanja da unese sliku Paje Jovanovića i 15 hiljada evra.

– Činjenica da je postao odbornik i pored svega govori samo o bahatosti vladajuće stranke i njihovom nemaru prema državi, i sistemu uopše, te da ih nije briga što sistem urušavaju sad već poznatim odgovorom „pa šta“. Međutim, ono što je meni zaparalo uši u celoj priči je izjava zamenika gradonačelnika da je zamolio glavnog izvođača radova rekonstrukcije Trga Republike (afera okretanja kocki) da kupi predmet vredan 140.000 evra i pokloni ga gradu. Za Narodnu stranku je to čista korupcija i delo ucene, te smatramo da i zamenik gradonačelnika treba za to da odgovara. I povodom i ove afere mogu samo da zaključim „Revanšizma će biti“ jer Narodna stranka drži reč – zaključila je Tanasković Lipovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari