Marina Lipovac Tanasković: Narodna stranka je most između nacionalne i građanske Srbije 1foto FoNet Milica Vučković

Poslanica Narodne stranke Marina Lipovac Tanasković izjavila je danas da je ta poltička partija most između nacionalne i građanske Srbije.

„Desničari smatraju da smo mi proevropski, a onda ako pitate neke druge poslanike oni će reći da smo mi previše desno“, rekla je ona za televiziju Nova S.

Prema njenim rečima Narodna stranka smatra da je na pravom putu, prenela je u saopštenju Narodna stranka.

„Smatramo da dovoljno ne damo nacionalne interese, da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije, kao što smatramo da Srbija treba da teži nekim evropskim načelima“, rekla je ona.

Prema njenim rečima Narodna stranka i iz tog razloga smatra da je to pravi i ispravan put i zato je uvek negde „na nekoj vetrometini“.

„Neko smatra da smo desno, neko levo, neko nas ne bi uopšte hteo da vidi tu gde jesmo, taj kurs koji smo zadržali, koji smo imali na početku i dalje je takav kakvim smo ga stvorili“, dodala je ona.

Ona je navela da su protesti „Srbija protiv nasilja“ veliki kišobran koji je, kako je kazala, „skupio sve te ljude koji su nezadovoljni prvenstveno sistemom i svim što se dešava“.

„Ono što bih želela da ovi protesti nešto izazovu kod ljudi, a to je da prestanemo svi da pričamo o tome kako nas ne zanima politika i ne želimo da učestvujemo u tome“, kazala je ona.

Ocenila je da je to jako važno i istakla da su ljudi iz različitih razloga došli i rekli da su nezadovoljni, i da je neko nezadovoljan zbog kriminala, korupcijom, malih plata, nasilja, verbalnog nasilja, mobinga.

Prema njenim rečima, sve okupljene spaja želja za državom bez nasilja.

„Svi su negde nezadovoljni ali ono što nas spaja je zapravo to nezadovoljstvo, odnosno to što svi želimo Srbiju bez nasilja“, rekla je Lipovac Tanasković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari