Marinković-Savović: Ministar prosvete ili bahati privatni preduzetnik

Ostavite komentar


  1. Pa, čovek, između ostalog, nema pojma da postoji Zakon o predškolskom vaspitanju i obrazovanju.

  2. Prvo bih rekla da ovo “učenje” online isto kao i ”ispitivanje” online ne vodi ničemu.Dokle će biti ovoliko nemarnosti u prosveti?Kako će budući studenti polagati prijemni i koliko će vremena imati da spreme?Da li će budući srednjoškolci biti izloženi stresu male mature? To su bitna i ključna pitanja koja treba biti postavljena!

  3. bahatost je na strani direktora. poltroni profitiraju.tesko onome ko obraz ima.

    1. Sta je nama falilo kad smo isli u skolu. Znalo se ko je profesor. Bilo je i tada dobrih i losih profesora, ali znao se red. Uruseno skolstvo. Unistice sve sto je valjalo u nasoj Srbiji!

  4. Sve iste bahate budale. Tako je to kada jedan umobolnik umisli da moze raditi sta hoce I da mu niko nemoze nista. Bruka I pogubno za decu I celu ponizenu Srbiju. Ali to zahvaliti botovima tj. sendvicarima,licemerima I neizivljenim olosima glasacima od ove barabe I lopova.

  5. Gospodji Marinkovic Savovic bih porucila da ne daje proizvoljne ocene, koje nemaju osnova.Imam djaka srednjeskolca i studenta.Deca su odusevljena brzinom,dostupnoscu i kvalitetom nastave na daljinu.Sve cestitke ministarstvu baravno i ministru na trudu.Sta bi nasa deca radila u izolaciji da nisu imali nastavu?Polaganje ispita je nesto drugo.Za ispite treba zagrejati stolicu i rezultati nece izostati.Gospodjo,mislim da ne stoje vasi navodi i tvrdnje.

  6. Bravo! Bas tako! Neotesani probisvet! Gledaju ga roditelji, ucenici, zaposleni u prosveti! Baca ljagu na na te prosvetne radnike, koji su izmedju sistema i bahatih roditelja. I naravno da se prosvetari povlace, i skolstvo ide u ambis!

  7. Da li de zna ko ide u školu, a ko ne. Što se tiče direktota svi su postavljeni po partijskoj liniji, pa neka i odgovaraju. S tim nemam problem, jer dok se ne postave pravi ljudi, tako će i biti.

    1. Ja sam nezadoviljni nastavnik iz razloga što me dotični svakodnevno psihički zlostavlja u svakom pogledu.Uputstva za rad onlajn nastave se menjaju na dnevnom nivou.A o informacijama da ne govorim.

  8. Kao mama buduceg srednjoskolca smatram da je u redu sto im je omogucena nastava koju prate od kuce. Naravno da ona ne moze da zameni „zivi“ cas onako kako bi on stvarno trebao da izgleda. Medjutim, stvarnost je najcesce porazavajuca, i moje dete kao odlican ucenik nema pojma iz nekih predmeta, a pojedine predmete uci vise nego sto ja smatram da je potrebno. To znaci da pojedini nastavnici lose rade svoj posao i pri tom poklanjaju ocene ucenicima.
    A sto se tice izjave nazovi minustra da direktori treba da odredjuju zaduzenja, zaista ne razumem cije bi to zaduzenje trebalo da bude? Nastavnicko vece, saveti roditelja i sl. su samo mrtva slova na papiru, sve sto se usvaja je vec unapred zacrtano.
    Tome najvise doprinose roditelji koji iz nekih nepoznatih razloga daju legitimitet svim besmislenim odlukama Ministarstva, skolske uprave, direktora…

  9. Zbog ovakvog ministra, zbog ovakvog skolstva, zbog ovakve vlasti, pametna deca, odose odavde. Po onoj pesnickoj “ Ne, ne ostajte ovde, i sunce tudjeg neba, grejace vas kao sto vas ovo greje“. Zbogom pametna Srbijo.

  10. Da pitamo ministra da se odluci za jedno misljenje,svaki dan razlicito.Nemojte vise uznemiravati ovu decu I roditelje.!!!

  11. Vi samo pricate price,kamo srece da tako stvarno i radite.Koliko puta sam zvala i pisala mejl o tome sta se sve radi u skoli ali niko od Vas nije reagovao.Direktorima odresene ruke,ponasaju se kao da su skole njihova svojina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.