Marko Bastać: Ne možete da ne viknete "šta radite, bre"

* Od toga kakvi će biti rezultati zavise svi eventualni dalji razgovori
Predsednik opštine Stari grad i kandidat grupe građana govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Moguće da nije u nadležnosti opštine Stari grad, ali kada bi predsednik opštine ipak uspeo da izdejstvuje da Dorćol dobije nekoliko kanti za smeće, možda bih i razmislila da glasam za njih. Da pitam za pranje ulica već bi bilo previše.

  2. Odlican naziv liste! Dobar program! Dobra lista! Nadam se sa iza ovoga ne stoji Vucic… Mada, negde sam procitao da su ljuti protivnici sa SNSom na Starom gradu…

  3. СНС бот… као скупили потписе, а тек јуче измилели испод скута…

  4. Ne mogu a da ne viknem "imaš li imalo stida i morala što si na onakav način izdao i prevario DS i licemerno glumataš velikog narodnog tribuna, bre".

  5. Zašto gospodina Bastaća niko ne upita kako je uspeo za samo jedan dan, da sakupi blizu 3.000 potpisa? DS-u je bilo potrebno jedva dva dana da ih sakupi, a evo i Đilas se muči da učini isto. Otkud mu novac i ko je dao odobrenje da instalira šator u sred Knez Mihajlove ulice? Koliko plaća iznajmljivanje površinskog prostora za jedan dan i da li plaća uopšte? Dokle ćemo biti naivni?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.