Martinović: Imamo posla sa ljudima koji ne žele dobro svojoj državi 1Foto: Stefana Savić

“Jutros se oglasio predsednik Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine Nedim Sejdinović koji je rekao da Vučić započinje sezonu lova na veštice, ali da će ovoga puta taj lov biti, kako on kaže, sistematičan i surov.

Hoću da vam kažem da očigledno imamo posla sa ljudima koji ne žele  dobro svojoj državi, koji žele da unesu strah i nemir kod građana i koji žele da pokvare  sve ono što je Srbija dobro uradila u proteklih nekoliko godina“, rekao je tokom rasprave o amandmanima na Zakon o zaštiti životne sredine Aleksandar Martinović, šef poslaničke, napominjući da se na račun predsednika Srbije upućuju najgore uvrede.

Martinović je rekao da se nada da građani dobro razumeju  ko radi svakoga dana u njihovom interesu, ko je spreman da dva dana boravi u Kazahstanu, da već sutra otvara u sedam sati ujutru prvu prodavnicu LIDL u Beogradu, a u 16 sati će biti u Kraljevu gde će obeležiti početak radova na izgradnji nove fabrike Leoni.

“Kad imate sve to u vidu  onda vam ove izjave Nedima Sejdinovića, koji je očigledno glasnogovornik te takozvane elitne, demokratske, zapadne Srbije, deluju prosto neverovatno“, naveo je Martinović.
On je primetio i da se upućuju najteže uvrede na račun poslanika, ne samo od Sejdimovića, nego i drugih ljudi koji pripadaju “intelektualnom političko-medijskom krugu”.

“Šabić je ponovo nazvao mene lažovom, za Rističevića je ponovo rekao da je bedni lažljivi lupež, a juče kada je Vučić bio u Kazahstanu Sejdinović pominje lov na vestice, strane plaćenika, mudžahedine…”, rekao je Martinović i dodao da Vučić nikada takav rečnik nije upoterebljavao, nije pretio, ali se zato na račun predsednika upućuju najgore uvrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari