Martinović: Imamo posla sa ljudima koji ne žele dobro svojoj državi

Šef poslaničke grupe SNS o izjavi Nedima Sejdinovića

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da zamislim jednog Trampa kako otvara novu Lidl prodavnicu u Cikagu ili Makrona da otvara prvi Merkator u Tuluzu. Samo u Srbiji….

  2. “Šabić je ponovo nazvao mene lažovom, za Rističevića je ponovo rekao da je bedni lažljivi lupež…“
    Истина је некад болна…

  3. Želim dobro svojoj državi, bez obzira što je moje dete spas od zlatnog doba moralo da potraži van Srbije, te zbog toga molim za promenu izbornih zakona kako bi u parlament ulazili ljudi koji bi nas pretstavljali umesto onih kojima se stalno i svuda priviđaju unutrašnji državni neprijatelji.

  4. Postavio bih samo jedno pitanje: Ima li u svetu bar još jednog predsednika države koji toliko često putuje po svetu i zemlji a sa tako malim ili čak štetnim učinkom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.