Martinović: Stvarna meta napada je Vučić

Tokom rasprave o izmenama zakona o pasošima naprednjaci davali podršku Vučiću i Stefanoviću

Ostavite komentar


    1. Od kada je A.Martinovic postao „vazna osoba“ Srbija ce biti sve manja i manja. Tesko Srbiji sa ovakvima.

  1. Da li postoji neko efikasno oružje za odbranu od vas uništitelja Srbije? To nam je preko potrebno.

  2. Mrtinovicu cega ste se dohvatili sve ste urnisali,narod nije lud,progledali smo.Istina vas boli,negirate da je to udar na Srbiju i Vucica,sramota.

  3. Mlako je to Martinoviću, mlako. Valjda je trebalo reći da oni napadaju Srbiju koju predstavlja Vučić, na to ste nas u saopštenjima već navikli. Svaka kriminalna aktivnost najviših zvaničnika Srbije je u stvari napad na Srbiju a nikako ne dovoditi u sumnju ličnosti koje se kriminalnim aktivnostima možda bave? Zato se ništa i ne istražuje jer Srbija ne može da bude kriva, ne, nikako. Tako se brani predsednik a ne kao vi.

  4. Martinoviću
    Po svemu sudeći opet si pročitao tekst koji ti je Vučić spremio
    Ajde malo samostalnosti , da vidimo tvoju pravnički pamet ….

  5. Inteligentan zaključak Bečića, ko bi rekao da univezitet na Han Pijesku školuje takve kadrove.
    Hoće Obradović, a po nagovoru Đilasa i Boška, da obori Vučića na ulici i preuzme vlast. U tu priču ne bi poverovali dete od sedam godina, a napredna Skupština, ili veruje, ili se pretvara da veruje?

  6. Da mene kojim slucajem pocnu da brane Martinovic, Becic i Atlagic, uzeo bih tupi noz i samoubio sesvestan da moj zivot nema nikakvog smisla.

  7. “ Bravo “ sns – Kolumbo “ pronasao si Ameriku ( vec ko zna po koji put ) da “ ovi „ustvari napadaju tvog Acu i to javno u N.Skupstini R. Srbije . Sada se sns ovce pitaju sta se “ valja iza brega “ kada Martinovic “ brani “ Krusik , iako do sada nisu imali pojma o nekoj “ aferi “ MULJANJA oruzjem i municijom jer ni Rts ni Pink ne pricaju o ovoj zlatno – sns mucki
    Zamisli plus opozicija hoce da preuzme vlastr na a vi sns – sekta ne date pa ne date … ne bih ni ja dao da imam sest plata ( umesto da pecam sarane na Tisi ) ili da vozim “ leteci “ sns automobil , dok svecano docekujem teretni kineski voz

  8. ako ministar policije i ostali ministri koji dodeljuju dozvolu ne odlučuju o svom poslu onda definitivno diktator jeste meta. drago mi je da i sam SNS priznaje da se niko za ništa ne pita osima prvorođenog.

  9. А jel Vučić nešto posebno pa ne može da se napada? Za Martinovića i slične on je Bog, jer primaju po pet plata, ali za narod je čisto zlo…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.