Matija Bećković: Opozicija da vrati Crnu Goru sa stranputice u koju je bila do grla zabasala

Ostavite komentar


        1. Matija Beckovic, kao i svaki pesnik, voli da sanja. Milo Djukanovic je puno dobrih stvari uradio za CG:vratio joj drzavnost, uveo u Nato, napravio otklon od Milosevica i baba Jule, sto je bilo hrabro i opasno i time spasao svoje gradjane od strahota Nato bimbardovanja 1999g Nije se odrekao antifasizma, koje akademik Beckovic neopravdano i pogresno poistovecuje sa komunizmom. On je izbore izgubio zbog kriminala, korupcije, lopovluka, nedoslednog Zakona koji se tice imovine i polozaja SPC, nezakonitog, enormnog bogacenja njega, njegove familije i bratije. Nista se u spoljnoj politici nece menjati, jer to, na srecu, nece dozvoliti gradjanske i demokratske partije o kupljene oko Lekica i Abazovica. Odnosi sa Srbijom. bice verovatno. bolji ali to ne znaci niposto da je Srbija dobila izlazak na more i jos jednu srpsku drzavu. Sinoc su mi na proslavama pobede u CG zato najvise zasmetale srpke zastave. Akademiku je verovatno to bilo najlepse.

          1. Mirka sada ste se Vi iz pete kolone udruzili oko izlaska na more.Porazeni ste Mirka kao anti srpaka osovina okupljena oko Mila

  1. Rece Matija: “ Prvo da se vrate Njegos, Vuk Karadzic …Isidora i Desanka…“. A da podsetim: I Srbija je izbacila Desanku iz skole. E moj Matija, samo jos Ruse da pozovu. Ne znam, kome ces tada pevati!

    1. Nije Srbija izbacila Desanku. Desanku je pokusao da izbaci liberalni cinovnik na platnom spisku ovoga sto je sad pao sa vlasti. To je spreceno posle velikog pritiska javnosti.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.