Mediji bliski vlasti najavljuju: Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštava hoće li biti izbora i po kom scenariju

Ostavite komentar


  1. Veoma važno obraćanje javnosti državnika Vučića o najnovijim dešavanjima u Srbiji, koji svi sa nestrpljenjem očekujemo.

  2. Poplava ih donela, a za sobom ostavice trag kao biblijska posat, gori su od cetiri jahaca apokalipse zajedno.

  3. Kompletni izbori jesu resenje, ALI SAMO GDE CE I „OLOSI“ MOCI DA IZNOSE SVOJE IDEJE NA NACIONALNIM FREKVENCIJAMA U RAVNOPRAVNIM VREMENSKIM TERMINIMA. Bez toga bice samo kreiranje novih fikusa i ostanak istih vlastodrzaca

  4. Koji god izbori da budu,Vučic ce biti jedini izbor naroda. Posle ovakvih ispada opozicije lazi i napada tokom dana zalosti narod ih ne zeli.

  5. Videcemo da li ce biti izbora ali se nadam da ih nece biti posto precednik dobro obavlja posao

  6. Jubilarno stoto istorijsko, posle kojeg ništa neće biti isto. Opozicija da ne ide na izbore bez jedne „svoje“ nacionalne frekvenciju.

  7. Kao saga o Forsajtima . Svakodnevno obraćanje u nedogled. Malo toga su prošli SPS, SRS posle 2000.god. Trebala je potpuna lustracija i krivična odgovornost. Spasli ih Rusi i Koštunica koji ni dan danas nije obavešten.

  8. Ma voli on sebe više nego sve nas,nema ništa od toga opet ista priča i isti scenario.Ali može mu se.Bice kako je volja Božja.

  9. Dajte precedniku sns kanal za obracanja 24/7. Bez reklama, samo on prica, daje predloge….Potrebno je samo snimiti dovoljno materijala da se emituje dok jr vam zemlje

  10. Mr president, nije opozicija banditska, to mislite o vecini naroda koji nije glasao za vas. Ni de fakto ni de jure vi niste predsednkk drzave, jer ste oteli drzavu i vi to znate, da vas gradjani ne vole. Vi ste samo predsednik stranke. Kada cete vec jednom postati stvarni predsednik drzave, jer ovo do sada ninasta ne lici, verovali ili ne.

  11. Ako je tacno da je ministar prosvete podneo ostavku, to pozdravljam. Nadam se da je tako svugde u Evropi, pa jednom mora da postoji bar moralna odgovornost za pocetak i kod nas.

  12. Фарса од избора,јер за корените промене потребни су слободни избори.Слободни избори нису могући без слободне Србије.

  13. Gori id Vučića i njegove SNS druzine biti nemoze,, sve sto se moglo prodati i unistiti je učinjeno,, kosovo prodao u ruke albancima al držeći medije u rukama to se zaobilazi pred javnošću, kriminal, ubistva i anarhija lokalnih mocnika njegovih SNS prijatelja je dostigao vrhunac neizdrživog, pljacka drzavne imovine i zaduzivanje države je u punom zamahu, sve državne institucije su beznacajne jer ON Bog.. On odlučuje o svemu,,

  14. Najveći politički ološ je na vlasti samo precednik nije obavestio…valjda će danas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.