Vučić održao sastanak s najužim krugom saradnika: „Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara“

Ostavite komentar


  1. Kada predsednik Republike, inače dipl. pravnik izjavi, citiram; »Raspisaću sve izbore«, više je nego očigledno, da je na Pravnom fakultetu u Beogradu neka predavanja i »prespavao«. Naime, predsednik Republike može da raspiše samo izbore za poslanike Narodne skupštine, dok izbore za odbornike Skupštine grada Beograda raspisuje predsednik Narodne skupštine, a izbore za odbornike gradskih opština raspisuje predsednik Skupštine grada.

  2. Bože, šta smo uradili da zaslužimo ovakvog čoveka za predsednika?! Odavde samo treba bežati.

  3. Преварант сит превара…. Свашта…

  4. Svi smo siti vaših jadnih fora i onih vaših primitivaca u skupštini.

  5. I sta ako opet pobede,a hice pored ovih klovnova iz opzicije,kid onda I sta onda,moci ce da radi sta hice I Kako hice,a ovi klovnovi ce opet da pozuvajh na neke proteste,mitinge I sejati zlu krv medju narodom sve u ime neke USA demokratije.

  6. Evo sedim i lijem suze nad gorkom sudbinom predsednika. Suza suzu stiže…

  7. Čovek naprosto ne može više da se seti teatralnih proteza koje bi preduzeo da bi se u javnom životu više pričalo o njemu nego o protestima i da bi bio pobednik takmičenja u više pričanja o nečemu (tj. da bi bio centar sveta).

  8. Posle toliko izrečenih neistina, ni ovaj put mu ne verujem ništa. Samo zamajava narod.

  9. За расписивање избора мора да буду испуњени многи услови тренутно нема ни једног услова за то до тада протести и то радикалнији што се буде одуговлачило са захтевима.
    ,ПРЕ СВЕГА СЛОБОДНИ МЕДИЈИ,

  10. G-din. D. Lukicu, vi ste u pravu, ali ste zaboravili jednu sitnicu onaj ko ne postuje Ustav zasto mislite da ce postovati proceduru? Inace mi je stalno u glavi i lomim se da li je g. Vucic polozio zakletvu na Ustavu ili na Miroslavljevom Jevandjelju, posto je ono bilo preko Ustava, jednostavno nisam siguran da li se to moze tako? Ziveli

  11. Prvo, nisam clan SNS. Drugo, laz je da se sirom Srbije organizuju protesti, samo u N.Sadu je dva puta pokusano, bez rezultata i od toga je odustalo. Trece, samo izborima ova kriza se moze i mora resiti. Cetvrto, nikakva ulica, gvazi opozicija, strane obavestajne sluzbe, placenici od strane nasih vjekovnih“ prijatelja“, deo glumaca placenih ili novcem ili.nekim obecanjima, sav drugi olos i neradnici skupljeni po kojem osnovu, profasisticki desnicari itd. NECE silom.menjati vlast, sramotiti ovaj narod i drzavu. Pozdrav od NESRBINA iz Srbije. Cik objavite ovo, a znam da ne smijete. Jer to je vasa demokratija koja se razlikuje od vidjenja moje demokratije.

  12. Regularni izbori.
    Nema vise kapilarnih glasova,nema prepravke glasackih listica,nema uticajz na birace,regularan biracki spiszk,pristup medijima itd itd .
    Dosta je bilo

  13. Mislim da nam je dosta ubistava i nemilih događaja, treba sami neko a zna se i ko da bude realan i da sam sebi kaže pravo stanje stvari a samim tim i olakša ovom narodu život. To je vrlo prosto i jednostavno a ne boli ništa. Sem možda njegove saradnike koji će ostati na ulici i bez gomile novca koje su planirali da otmu od naroda.

  14. On se pita za sve, sto je samim njegovim recima to i priznao. Jedan jedini odlucuje o svemu, cak se umesao i u prosvetu. Kakav lik!

  15. Daj boze,da sto pre odete i ti i onaj dacic ..lepo u istoriju,kao najgori.

  16. Predsednik je, g. Lukiću, imao napad iskrenosti. Jeste da tako piše u Ustavu, ali u ovoj zemlji taj dokument nikada nije vredeo papira na kojem je štampan, i uvek je na vlasti bio neko ko je sve svojeručno propisivao i raspisivao. Sve je to stara Pašićeva doktrina paralelne države, i to svi Srpčići znaju – i svršeni fiškali i pravni laici…

  17. Šta on umišlja, da je car, kralj,? Zar ne može da shvati da pada pre izbora, jer mi više ni jednu njegovu prevaru nećemo da dozvolimo?

  18. On me bas zabrinjava i hriscanski je pomoci mu jer prica i ono sto ne bi trebalo.Od prvog dana kad je preuzeo funkciju bilo mi je jasno da on nece biti presednik svih nas nego samo clanovima svoje stranke za koje ce se boriti i nogama i rukama sto pokazuje i dan danas Trebao bi strogo da pazi sta i kako prica jer je na vrlo vaznoj funkciji.

  19. Zar buducnost svih nas i same drzave Srbije zavisi samo od jednog coveka? Jel on taj koji svima kroji sudbinu? I kako on odluci tako ce nam biti…dokle vise???
    Eno njegov Grcic samara pevace jer ne znaju pesmu…batinasa u SNS-u vise od clanova…to treba da bude normalno? Tako treba da zivimo???

  20. Misli baraba da ce
    da se spasi
    Pa kuka na pretnje vesanjem
    Nece bre niko da te vesa
    Ama moras da odgovaras za ono sto si cinio i ono sto nisi cinio
    Moras da stanes bre pred tuzioca i da odgovaras na pitanja
    Pa makar to bila i zagorka
    Aaa pa nece kme kme da ti prodje
    Aaaaaaaa
    Pusti barabo obecanih DVA MINUTA
    KADA SMO IZDRZALI TVOJE PRIKAZIVANJE ZLOCINA KLANA BELIVUK IZDRZACEMO I POGIBJU STANIKE GLIGORIJEVIC
    JEBIGA OBEC’ĆO SI

  21. Uzasna vlast , kriminalna , nasilnička , lopovska … strasnoooo !!!
    Treba ih skloniti !

  22. I sad narod treba da poveruje patološkom lažovu? Pa kakvi izbori?? Još jedan cirkus?? Razvodnjava narodnu energiju!! On treba da ODGOVARA pred sudom! I to narodnim, slobodnim! Čovek sa toliko dokazanih afera neće pred lice pravde već na izbore?! Pa i da ih izgubi bio bi srećan i lagano se povukao bez posledica. Žrtvovaće nekoliko budala saradnika i dok je živ primati apanažu predsednika, pisati memoare i smejati se narodu. E pa ako sad narod popusti stvarno treba ugasiti svetlo i kud koji mili moji….

  23. Pre ili kasnije upleteš se sam u svoju mrežu. Najbolji studenti bi trebalo to da znaju

  24. Hahahaha,manipulator i lažov ,,tera“ svoje i dalje!!!Ne prestaje da glumata žrtvu,neće ti proći ovo,Mićko- ni TEBI ,ni ĐILASU,ni MARINIKI!!!Narod će vas oduvati,za sva vremena,bando lopovska!!!

  25. Predsednik Republike je po ustavu fikus kome se obraca pedsednik Vlade i trazi raspisivanje izbora ili to trazi vecina poslanika. Predesednik Republike ne moze bez razloga da raspusti skupstinu, dakle za to mora dati objasnjenje a objasnjenje u ovom slucaju glasi da je Vlada potpuno zabrljala i da Srbiju vodi u propast. Dakle raspisivanjem izbora u ovakvoj formi Vucic potvrdjuje da posto je on vrhovni krivac za propast Srbije, vecina naroda hoce njegovu smenu kao i smenu ostalih fikusa koji su nas u ovo stanje beznadja i doveli.

  26. E dobro je da ti znaš ko raspisuje izbore. A šta se sad ovi iz opozicije bune? Sad neće izbore. Pa šta hoće? Vlast bez izbora?

  27. Njihove odgovornosti nema i ne vide je. Zato im treba izbori jer znaju kako muljaju i još su na vlasti da plaše. Znaju da ima naroda koji za dve hiljade prodaju glas.

  28. On ne razume realnost, njegov svet je odnos narcisoidnog vlastodršca i mase. Između njih ne postoji niišta, nikakve institucije, on je vlada, ministarstva, administracija, vozni park, sveeee.

  29. Zbog gasica i vulina raspisivanje izbora !?!?
    Moze,ali samo u Bg. Ostale cemo bojkotovati. Prvo ces majstore da izgubis Beograd!!! Polako da ludis,a ne da opet smandrljas opste izbore i pokrades sve!!!

  30. Pa on je sinonim za reč prevara. Buduća pokolenja će izučavati sve prevare njega i njegovih saradnika!

  31. A ne, neces .. samo beogradske i to bez bosancerosa i Bugara.
    Kapis…

  32. Čovek je u debeloj paranoji da mu neko stalno traži glavu a radi se o tome da se na izbore više neće trošiti naše pare pre nego što se upristoje i otvore mediji i pre nego što se u slučaju izbora za predsednika uvede kao obaveza medijsko sučeljavanje svih kandidata. Takođe da se ozakoni pravo voditelja emisija poltičkih debata da može da prekinuti emisiju u slučaju nesuvisle istovremene galame učesnika debate.

  33. De, de, uzmi terapiju. Niko normalan neće da prlja ruke i obraz!

  34. Naslov za Danas’ da li je AV uračunljiv da dalje vodi državu?Corax pomozi

  35. zaista nije prijatno ako vas vlada, ministri, savetnici i uži kabinet stalno prevare

  36. Kad polazes vozacki ispit treba ti lekarsko uverenje da si zdrav al zato za mesto presednika vlade drzave ministra moze doci bilo ko na lekarski pre

  37. Patetika………ko još pada na tu priču,gotovo je,dosta afera,laži,prevara,ubistava,kršenja ustava,prodaja firmi i zemlje…….Ej NEREŠENIH slučajeva ,zahvaljujući SNS -u……dakle osnovano sumnjamo da ste vi i počinili neka nedela.
    Uništili ste prelepu Srbiju.
    Džaba povika na žute,sve ste ih prigrlili sada ste prljavo žuti.Niko zatvoren,niko osuđen,dakle lažete sve.

  38. Prvo ispunjenje zahteva, potom najmanje godinu dana realnog i po novinarskom kodeksu istinitog izveštavanja, pa potom raspisivanje izbora. Pod ovim uslovima može vladati još sto godina, ne samo on već bilo ko. Protesti se nastavljaju, a to njega najviše boli. Boli ga i to što su protesti mirni i dostojsnstveni, on se s tim ne može pomiriti, svestan svojih laži i manipulacija shvata da je njegovoj vladavini došao kraj.

  39. Sta me briga cega si ti sit.Ti znas cega sam ja gladna a namerno to ne das.Pravdu,slobodu,volju za zivotom.

  40. Malo morgen pa da ispires mozak narodu preko Pink i Hepi. Prvo ispuni zahtevi koje ti narod traži,nemoj da se praviš lud.

  41. Zaboravio si poligraf..Poslednji put eksplodirao od tvojih laži.Kažu da je neupotrebljiv.

  42. Covek ne prestaje da pokazuje i dokazuje kolika je ustvari bitanga

  43. Kakvi bre izbori ,kada si zloupotrebio sve moguće i ponovo ćeš! Dok je AV na vlasti nema regularnih izbora.Prelazna vlada pa izbori.

  44. Izbori…Protesti…Funkcioneri…opozicija….šetnja
    A šta ćemo za mrtvu decu?

  45. Prvo ispunjenje svih zahteva, pa izbori. Nisi dobro čuo u subotu građane ispod prozora Predsedništva…a da, došao si u 22,30.

  46. Kukavica. Da ti druze nacionalnu frekvenciju opozicionoj televiziji pa ces sve izbore odmah i da izgubis.

  47. Nema potrebe da ginete predsedniče Srbije ,nek ste živi i zdravi 100 godina ali morate odgovarati za sva nedela i nepocinstva koja ste učinili ovoj zemlji sa svojim poltronima.
    Vi možete da raspisete samo republičke izbore ,kao najbolji student Pravnog fakulteta kako ste se hvalili ,morali bi to da znate.
    Dosta vise patetike sa tim da će vas neko ocediti, ubiti i slično a da ćete se i mrtvi boriti za Srbiju.Evo videli smo kako ste se živi borili pa gde smo došli.Zelim vam dobro zdravlje,dug život ali da se odgovara mora !!!

  48. Kung fu majstor vezba sa zamisljenim protivnikom. Duel sa strasilom od slame. „Frajeru izadji na duel“, da li se secas ko te je to pitao davnih dana, dok si se krio u frizideru. Nevalja sto je izgleda neko iskljucio frizider pa subse jaja pretvorila u mucak.

  49. I mi smo siti svih tvojih izbornih prevara kojima si osvajao vlast. Sramota sta radis naciji. Odlazi, krajnje je vreme.

  50. Potpuna velika podrška Predsedniku Aleksandru Vučiću uz vas smo predsedniče.

  51. Kazem ja da opozicija radi u dogovoru i po diktatu Vucica. Hteo je izbore, novu kampanju i zamlacivanje naroda uz trosenje para iz budzeta ali je sad ispalo da opozicija to zeli.

  52. Samo bojkot Srbiju spasava! Toga se najvise uplasio. da je i drugi put bio bojkot imali bi smo vec i trece izbore ali regularne i svega ovoga ne bi bilo. Ali opozicija je igrala kako on svira za sta je i placena, kao muzikanti na vasaru.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.