Mihailović demantuje Glišića: U SNS prešli od ranije izbačeni članovi POKS 1foto FoNet Božidar Petrović

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je demantovao izjavu predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića o prelasku četiri člana POKS u SNS.

„Mirko Glibo je isključen iz stranke odlukom Predsedništva POKS još pre mesec dana, a Predrag Milošević, bivši predsednik OO POKS Zemun, čak pre skoro godinu dana. Na delu je zloupotreba celog državnog aparata u svrhu pritiska na članove POKS da napuste stranku, jer se snažno odupiremo sramnom francusko – nemačkom sporazumu. Očigledno ti pritisci slabo daju rezultate, kada funkcioneri SNS moraju da izmišljaju laži. Ovde se radi o bivšim članovima, a ne o sadašnjim. Ne znam da li su novopridošli članovi doveli naprednjake u zabludu i slagali ih da su u našoj stranci, ali ako jesu, predlažem im da svima njima uskrate ono što su im obećali za prelazak“, izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

Kako se navodi u saopštenju, POKS je spreman da medijima dostavi detaljnu dokumentaciju ako im je potrebna, koja potvrđuje da se radi o bivšim članovima POKS, a ne o prelasku u SNS.

Podsetimo, u prostorijama Srpske napredne stranke predstavljena su četiri nova člana te stranke, koji su u SNS prešli iz Pokreta obnove kraljevine Srbije zbog, kako su naveli, „neosnovanih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića“ od strane POKS-a i koalicije NADA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari