Mihajlović: Moramo da sprečimo pojavu bilo kakve ideje fašizma

Ostavite komentar


  1. Pocnite sa ciscenjem u svojoj stranci , ima puno posla .

  2. Jeftina ulična demagogija!Život je malo složeniji od Megatrenda Miće Jovanovića gde je dotična redovni predavač.

    1. Nikada nisam cuo da je TUZLANKA agresiju NATO pakta nazvala FASIZMOM,a to je bio cost FASIZAM !

  3. Mnogo olako upotrebljavate izraz fasizam. Ocito nemate neku predstavu sta je zaista fasizam i ko ga ispoljava, inace bi strepeli nad vasom vlastitom strankom.

  4. Ovo sto vi sada cinite nazivajuci dogadjaj pred Skupstinom fasizmom, to isto su Srbiji uradili oni koji su zlocin u Srebrenici nazvali „genocidom“. Mnogo olako uporebljavate reci cije znacenje uopste ne sagledavate.Badava vam to vase obrazovanje.

  5. Ovo sto vi sada cinite nazivajuci dogadjaj pred Skupstinom fasizmom, to isto su uradili oni koji su zlocin u Srebrenici nazvali „genocidom“. Mnogo olako uporebljavate reci cije znacenje uopste ne sagledavate.Badava vam to vase obrazovanje.

  6. Ovo sto vi sada cinite nazivajuci dogadjaj pred Skupstinom fasizmom, to isto su uradili oni koji su zlocin u Srebrenici nazvali „genocidom“. Mnogo olako uporebljavate reci cije znacenje uopste ne sagledavate.Badava vam to vase obrazovanje.

  7. Predlazem komisiju za borbu protiv fasizma u sastavu Seselj, Vucic, Gojkovic, Radeta, Martinovic, Nikolic( vratiti ga iz penzije)!

  8. A vi znate šta je fašizam? Prostituišete pojam fašizam kako vam se prohte, lepite ga na svakog ko vam je politički protivnik bez ikakve zadrške. Malo bih usporio sa tom aroganciom dok ima vremena.

  9. Ova Zorka je smešna. Pa neka o tome raspravi sa Vučićem i sa svojim partijskim drugarima.

  10. Kada ovo dobro razumem, SNS se zabranjuje i briše iz registra političkih stranaka. Mihajlovićka prelazi na PINK da vodi Zadrugu.

  11. I Musolini se okreće u grobu,kad mu pogrešno citiraju Fašizam!

  12. U jeku proslave pobede nad fašizmom,ministarka Mihajlović koja se nije ni rodila pod fašističkom čizmom,priča priču,kao da se fašizam ponovo vraća u Srbiju,i ističe provalu opozicije prema njenom rukovodstvu,a to su radikali i komunisti.Pri tom,zaboravlja da su njeni idoli za vreme nemačke okupacije partizani posle propasti Užičke Republike pobegli u Bosnu i Hrvatsku,pune četiri godine,do jeseni 1944 g.kada su posle ruskog oslobodjenja Vojvodine i Beograda kvarnim izborom došli na vlast i zabranili kraljevskoj porodici da se vrati u rodjenu zemlju,dok su njenog vojnog komandanta Dragoljuba Mihajlovića streljali,sa objašnjenjem da je saradjivao sa neprijateljem!

  13. Fašizam počinje onog trenutka kad predsednik navodno SVIH građana počne da sasvim ovoreno deli građane na one koji glasaju za njega i „đilasovce“, koji su automatski neprijatelji, prema kojima je SVE dozvoljeno, od baklji i urlanja razglasa po krovovima, pa nadalje!

  14. Pocnite sa glupim osobama koji organizuju maskirane da „dovode u red“ stanje po potrebi vladajuce sekte

  15. Svakog jutra 40. minuta placenog vremena stvor provede pod rukama scenskog sminkera, o nasem trosku. Ne zaboravi Zoku Srbijo.

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 8

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.