Mihajlović: Nisam pogledala snimak sa naplatne rampe kod Doljevca, to nije moj posao

Ostavite komentar


    1. „Kantrimen“, „Pinkov sin“, “ rampa“…
      Samo kad sirotinja „zgazi“ baš „zgazi“.

      1. @Kum – dodajte na spisak i ubistvo sudenta iz Novog Pazara na pesackom prelazu. Vozac pobegao, nasli ga posle dva sata, onda naravno alko-test nije pozitivan, a saslusanje zakazano za polovinu aprila???? To je kao za „kantrimen“, dok ne nadju krimosa koji ce da preuzme krivicu, pa da za pare „odlezi“. Samo sto te budale, koje pristaju na takve dogovore, ne shvataju da su „potrosna roba“. Ne bi me zacudilo da ovaj iz slucaja „Kantrimen“ bude „ubijen u tuci“, ili nekoj nerazjasnjenoj saobracajki. Zivi bili pa videli. U „naprednoj“ Srbiji je sve moguce, osim normalnog zivota.

  1. A sta je vas posao, gospodjo ministarko? Koliko znam vi ionako sve znate i u sve se mesate. Stvarno cudno, a mozda i ne!?

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. Moralno rasulo u glavi ministarke. Ubistvo nedužne žene, švercovanim autombilom od strane vlasti, je moralno pitanje i moralni uinteres svakog normalnog čoveka, a nije stvar poslovnih tzv. obaveza. Bezopasna i pritupava budalaština sa „vešalima“ od plastičnih cevi je bila povod za bezumno pravljenje od komarca magarca, što je jedini „metod“ onih koji se bave javno-odgovornim poslovoma (tj. ličnim ćarom). Pogibija u helikopterskoj nesreći, režirana od od ministarkine družine…, takođe nije od njenog interesa. Zadahom smrti i svakijake nesreće vlast u poslednjih tridestak godina je bespovratno zagadila Srbiju. Esenesovština je sublimirala sve tranzicijsko zno na najtragičniji način.

  3. Zamislite sledecu situaciju. Idete ulicom i naidjete na scenu u kojoj neki manijak tuce zenu, lupa joj samare, ona padne, a on je sutira nogama u glavu. Vi jednostavno prodjete, okrenete glavu na drugu stranu i kazete. “ Nije moj posao da reagujem“.
    To dovoljno govori sa kime imamo posla. Neljudima, bezosecajnim monstrumima.

  4. Gospodja Ministarka, koja nema pojma da radi svoj posao, sve sto se napravi se urusava, puca asfalt, prave se pukotine i rupe na novim deonicama, neka nam kaze da li je Babic i dalje direktor, jer novog niste postavili? Sramota je sta nam radi ova vlast puna skakavaca sto unistise sve sto vredi u ovoj zemlji!

  5. A šta je tvoj posao….Može biti građevinska dozvola za izgradnju stambenih objekata u ulici maksima Gorkon, na mestu gde je bio Školski park OŠ ,,Dositej Obradović“….Kad je krimonalni gradonačelnik odobrio te radove , građani su uspeli da ga zaustave… Sada se uveliko radi…. Ko je dozvolio te radove???? Ili građani da se organozuju i popale mašine u toku noći…. Možda je to rešenje…. Legitimno je sudeći po Savamali… Koliko je koštala raspevana fontana na Slaviji..?.. Posle obrušavanja tribina i ponovnog građenja…. Verovatno malo skuplje negoli je najavljeno… Ili i to nije tvoj posao…. Koliko je koštao, do sada projekat Beograd na vodi i koliki je iznos kredita kojim su gradjani zaduženi za taj projekat.?.. Ili izgradnja naselja u Makišu, na zelenom pojasu vodoizvorišta, koja snabdeva ceo Beograd pijaćom vodom???? Da li će jednog dana osvanuti informacija da voda i vodovodu više nije za piće, ali to je cena Napredka, pa kupujte flaširanu vodu kao ceo razvijeni svet…. Ili kako je moguće da se ljudima prodaju stanovi u Bloku A na Novom Beogradu, iako objekti nemaju upotrebnu dozvolu??? Ili i to nema veze sa tobom…. neko će na ova i mnoga pitanja morati da odgovara…. Podsećam da je bivši hrvatski Premijer pobegao iz zemlje, ali je isliručen nazad na zahtev Hrvatskog pravosuđa… Zidanje po Srbiji je kriminal, a uništavanje vodoizvorišta je zločin prema sopstvenom narodu…. Gospođo….

    1. Samo da dodam da i tunel Brdjani na koridoru 11 nije smeo da se asfaltira zbog protiv pozarne zastite,a duzi tunel u Grdelickoj klisuri se asfaltira.Niko gresku da prizna

      1. Ova zena, hoću reći preletačica, da ima trunku morala, stida i pameti, pokrila bi se ušima, toliko toga ste joj nabrojati…

  6. Nažalost u Srbiji samo ulica rešava ovakve slučajeve jer je to jedini način oslobadjati narod od straha koji je u narodu. Naplata rampa nije samo smrt Stanike i da li je auto vozio Babić, jer samo otkrivanje ko je nabavio vozila uvodi nas u aferu neslućenih razmera. Ako narodu posle svega ostane malo mozga ko narodu Turske eto za nekog budućeg tužioca posla da se proslavi.

  7. Samo Pink ima pravo da dobije i objavljuje snimke nadzornih kamera.
    Kome to nije jasno?

  8. Da je na tom snimku neko iz opozicije vreteo bi se na pinkvuči ka španska serija.Oli bi ga komentarisla tri puta na dan.Ovako ti nije u opisu radnoga mjesta.Ni mene ne zanima što dodje iz Tuzle,da te ne zanima.

  9. Nije tvoj posao ni da setas roze slem na gradilistu!!?

  10. Vi „GOSPODJA MINISTARKA“ i nemate pojma sta je vas posao a jos statirate ka potpredsednica Vlade odnosno kao nevidljivi podupirac „fikusa“ Takodje gospodjo ministarka vas posao „nije“ da saopstite javnosti zasto je vas direktor iz „ZELTURIST-a“ Goran Lugonjic uhapsen i pritvoren 30 dana, nije moguce da Vi gospodja ministarka niste upoznati da se doticni isto kao i predhodni direktor „ZELTURIST-a“ Kolaric ( takodje kadar SNS-a ) bavili kriminalom gde su doveli ovo preduzece do propasti. Vi gospodja ministarko radnicima dugujete u „ZELTURIST-u“ 17 neisplacenih plata i doprinose posto to propalo preduzece pripada upravo Vladi Srbije kao osnivacu gde ste Vi gospodja ministarko i pored resora glumite potpredsednicu te Vlade ili ste „podupirac fikusa“ u toj istoj Vladi Srbije. Sram vas bilo ako uopste za sramotu znate a dokazujete svakodnevno da takodje sa tom moralnom kategorijom niste upoznati.

  11. Nije tvoj posao, i šefova ti, da beskrajno jašete s jedne na drugu TV pod vašom kontrolom i da zamlaćujete svojim demagogijama, nesuvislostima,….. ovaj napaćeni, anestezirani i posrnuli narod pa to danonoćno radite umesto da se profesionalno i stručno bavite onim što vam je strogo u opisu posla i zbog čega vas plaća ovaj ojađeni narod. Moraćete, to je neizbežno, jednog dana da odgovorite na mnoga pitanja, a bilo bi dobro da pokušate, bar u narednom periodu, da smanjite njihov broj, a ne da ih dodatno akumulirate.

  12. bio sam 100% ubeđen da opozicija izmišlja aferu oko babića ali sada kad vidimo koliko je vlast uporna da ne objavi taj snimak, a sve što im ide u prilog objavljuju u roku od par sati bez obzira na zakone, počinjem da sumnjam u verziju koju je vlast objavila.

  13. Živimo u zemlji u kojoj ministar finansija govori o monetarnoj politici, ministar policije pregovara sa sindikatima Pošte, gradski moćnici zlostavljaju zaposlene žene, predsednik igra ulogu premijera (i čega sve ne), direktor glavnog javnog preduzeća drži pečenjaru, direktor bia-e keramičar, ministar za rad po struci „profesionalni“ šofer… i onda ova izadje sa rečenicom da „neće da radi ono što nije njen posao“. E to je vrhunac apsurda i mizerije.

    Ali, to nam je što nam je – glasali ste za sns, i eto nama svima „plodova“ od toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.