Mihajlović: Novi auto-putevi smetaju samo onima kojima su političke ambicije važnije od interesa građana

Ostavite komentar


  1. Nikome ne smetaju putevi već tenderi i koliko ste para potrošili i ko će to da plati, trošite i zadužujete se a usput ste se obogatili dole će te da lažete narod.

  2. a koliko ti auto putevi koštaju?? Koliko kod nas, a koliko npr. u Nemačkoj, po kilometru??? I hoće li ostati malkice za još koji stančić u Londonu??!!!

  3. Kupiš kamen u srpskom kamenolomu po 30 evra potom ga ugradiš u sprpske puteve po 800 evra po m3.To je ono o čemu se radi i što ništa nije plaćeno od tih drumova sve je na dodjem ti,koliko je to dodjem ti-čuće se

  4. Skromnom čoveku treba : pijaća voda,kanalizacija, struja,dom zdravlja,ceo dan a ne samo u jednoj smeni,isto stomatolog.A mi imamo pedijatra na tri sela u jednij smeni da pogineš da do njega dodješ.Treba i auto put ali bi Vam i oprostili kada bi imali koliko toliko udobnost u svakodnevnom životu.Ovo je potrebno 90% gradjana ,dok političarima koji žive od našeg rada to ne dotiče.Imaju previše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.