Mihajlović poručila Đilasu: Koliko je ko stekao poverenje naroda pokazaće se 3. aprila 1Foto: FoNet/Ministarstvo rudarstva i energetike

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, Zorana Mihajlović, izjavila je povodom teksta Dragana Đilasa u kojem iznosi optužbe da se istraživanja javnog mnenja „lažiraju po Vučićevom nalogu“, da su ostvareni rezultati jedino merilo za dobijanje poverenja građana, a ne rejting stranaka.

„Očigledno da Dragan Đilas nije zadovoljan kako stoji u istraživanjima, zbog čega nije ni kandidat svoje stranke na izborima, a krivca za to traži u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci, agencijama, ali samo ne u svom političkom delovanju koje se zasniva na neistinama, napadima i uvredama. Građanima su važni ostvareni rezultati, privredni razvoj, rast životnog standarda, a ne istraživanja o rejtingu. Zato prestanite unapred da tražite izgovor za loše rezultate na izborima. Koliko je ko stekao poverenje naroda pokazaće se 3. aprila, a rezultati su jedino merilo“, rekla je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari