Mila Popović: Videćemo kako će se ponašati SNS, imaćemo nove izbore u Beogradu 1Fejsbuk SSP, Printskrin

Kako će se poneti SNS na današnoj sednici videćemo, ali ukoliko Aleksandar Šapić ostane gradonačelnik, ostaće upamćeni kao pokrovitelji nekog ko krši zakon, i kao ko šititi ljude koji zloupotrebljavaju svoju funkciju i za sebe pribavljaju korist preko leđa građana, poručila je Mila Popović, šef odborničke grupe Ujedinjeni, uoči sednice gradskog parlamenta koja treba da se održi na zahtev opozicije.

„Svima treba da bude jasno da ovde nije reč samo o Šapiću nego o SNS vlasti koja 9 godina uništava Bgd, Bgd su potrebni novi izbori i mi ćemo ih imati na proleće sledeće godine. Ta vrteška u kojoj se smenjuju Mali, Vesić, Radojičić, pa Šapić ne može doneti dobro Beogradu“, poručila je Popović na konferenciji za novinare.

Odgovarajući na pitanja novinara, ona je ukazala da je pravo opozicije po poslovniku, da traže vanrednu sednicu.

„O nelegalnoj gradnji Šapićeve kuće od 403 m2 i nezakonitoj legalizaciji iste, pisali su i novinari BIRN-a sa podnetim dokazima, i o tome će se danas na sednici govoriti. Ukoliko SNS većina pokuša da izbegne da da jasan odgovor na pitanje – da li gradonačelnik koji krši zakon može da bude na toj funkciji ili ne, ostaće upamćeni kao neko ko je pokrovitelj čoveka koji krši zakon i podržava divlju nelegalnu gradnju u Beogradu i kao ljudi kojima je zaštita stranačkih kadrova važnija od interesa građana i koji pribavljaju ličnu korist preko leđa Beograđana“, dodala je Popović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari