Mila Popovićfoto FoNet Milica Vučković

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović upozorila je danas da za vlast Srpske napredne stranke (SNS) u gradu prioritet u izgradnji infrastrukture ima naselje arapskog investitora Beograd na vodi, za račun svih ostalih Beograđana koji godinama čekaju bez škola, vrtića, domova zdravlja i kanalizacije.

Svi Beograđani će od svog poreza, pa čak i oni iz Mirijeva koji celu noć čekaju u redu kako bi svoju decu upisali u školu, stanovnici naselja Stepa Stepanović koji su godinama bez osnovne škole, finansirati izgradnju najsavremenije osnovne škole i vrtića u naselju Beograd na vodi, ukazala je Popović.

Dok će se u Beogradu na vodi graditi vrtić, ljudi u Mirijevu, Borči, na Vračaru, Stepi Stepanović, Miljakovcu 3, Mladenovcu, Sremčici i Stepojevcu i posle godina vapaja neće dobiti svoj, zbog čega to naselje postaje simbol društvene nepravde koju SNS seje, navela je ona.

Popović je ocenila da urušavanju starog jezgra Beograda doprinosi i najava ministra finansija Siniše Malog da će Pozorište „Boško Buha“ biti preseljeno u zgradu stare Pošte na Savskom trgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari