Nemanja Šarović objavio snimak na kojem se vidi vatromet na Kopaoniku, navodno, u čast rođendana Milana Radoičića: Srećan rođendan, komandante 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Lider pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović objavio je na društvenoj mreži „X“ snimak za koji tvrdi da predstavlja proslavu 46. rođendana Milana Radoičića na Kopaoniku.

Kako se vidi na snimku, više muškaraca raširilo je transparent s natpisom „Srećan rođendan komandante“, pre nego što je počeo vatormet.

Pred transparent je izašao muškarac, koji je sniman s leđa, i koji po konstituciji liči na Milana Radoičića.

Radoičić je rođen 21. februara 1978. godine u Đakovici na Kosovu i Metohiji. Na Kopaoniku poseduje luksuzni hotel “ Grey“.

 

Kosovske vlasti traže Radoičića zbog oružanog incidenta u mestu Banjska 24. septembra prošle godine, u kojem je poginuo jedan kosovski policajac, kao i trojica Srba.

Prema nezvaničnim podacima, Radoičić je tada ranjen i uspeo je da pobegne u centralnu Srbiju, gde je preuzeo odgovornost za incident koji se dogodio.

Srpske vlasti terete ga za izazivanje opšte opasnosti i ilegalno posedovanje oružje, zbog čega je priveden u Beogradu i posle saslušanja u Višem sudu u Beogradu pušten da se brani sa slobode.

Takođe, kontroverzni biznismen s KiM se nalazi pod sankcijama SAD i Velike Britanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari