Ministarstvo odbrane o avionu koji se srušio u Grčkoj: Organizacija leta i izbor kompanije za transport nisu bili u nadležnosti Srbije

Ostavite komentar


  1. Ministarstvo odbrane ..ne spominje firmu Vilir….koja je registrovana uR.Srbiji ..a da je trgovac..prodavac Tešić ..državljanin Srbije,!!??????

  2. Nazalost, malo od izvoza ima drzava, tajkuni imaju prednost ili ti, trgovci oruzjem. Nemojmo mesati babe i zabe, alo, ministarstvo !!!!

  3. Kontrola leta je i Belgradu.Zatvoriti kontrolu leta.Prvo su im sletela 3 kineska velika transportna avina koje niko zvao nije,niti su „znali“ šta je u njemu.Bravo za MO Srbije kad na maše aerodrome može bilo ko,bilo kad obodno da sleti a naš helikopter da se razlupa i poboje posadu.Gde je izveštaj o padu helikoptera ?Gde je izveštaj gde je dezerter bio ministar odbrane,gde je izveštaj da ministar odbrane mema nokakve madležnosti u vojsci sem koordinacije civilnih i vojnih struktura,gde je oficirska čast da se ne klanja klovnovoma jer je čin diživotan a klovnu slava istekne ?Eh za vas je JNA elita nad elitama.

  4. Da li je država istraživala mogućnost da se iza trgovene oružjem ne nalazi gospodin Tešić i njegove kompanije koje ovde otvara i zatvara da bi se sakrio od sankcija SAD i kršenja svih ovih zakonskih principa na koje se MO poziva?

  5. Ma, sad će Vučko ionako da smeni Nešu, „doktora“… Nema to veze s tim što je navedeni „doktor“ bio nadležan da svojevremeno i tati izda „sertifikat – dozvolu“ za izvoz oružja!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.