Ministre može li to kraće, ubi dužinom govora: Dragan Marković Palma o izlaganju ministra Mihajla Jovanovića 1foto FoNet Zoran Mrđa

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, poručio je danas u Skupštini Srbije prisutnim ministrima da manje čitaju napisane govore, a da više govore iz glave. Posebnu poruku imao je za ministra informisanja i telekomunikacija Mihajla Jovanovića, da priča kraće. „Čovek je govorio sat i deset minuta. Ubi načisto“, poručio je Palma.

„Dok je ministar Jovanović govorio promenilo se nekoliko vremenskih prilika. Sunce je grejalo, pa je padala kiša, pa bilo oblačno, a on je još pričao. Moraš to kraće ministre. Najviše 20 minuta. Evo ja nemam pojma šta je pričao“, rekao je lider Jedinstvene Srbije.

Prema njegovim rečima, ako neki ministar predstavlja neki resor mora da dođe u Skupštinu spreman. Ako treba neka uči govor celu noć .

„Onaj ko vas gleda mora da veruje da znate šta pričate. Ako čitate reći će vam da vam je neko drugi pisao govor. A ovde je samo jedan ministar pričao iz glave“, rekao je Palma, aludirajući na Nikolu Selakovića, ali se onda ispravio i rekao da su ga i ministarke Jelena Tanasković i Irena Vujović prijatno iznenadile.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari