Mitrović:Tajkun platio naslovnicu

Novo otvoreno pismo Željka Mitrovića Aleksandru Rodiću

Ostavite komentar


  1. Više decenija gori deponija u Vinči, a u reke po celoj Srbiji se baca sav otpad pa i fekalni….dok Mitrovići "prodaju maglu" cela Srbija je pretvorena u deponiju, smrd….eto onomad kad je bio čak i Putin ceo center grada je smrdeo na feklaije…znači ni to vlast nije bio blam (čak ni pred Putinom)…pa umesto da se rešava problem fekalnih voda, deponija…grade se "kule ni na nebu ni na zemlji", pink- fontane….koji bi to bogati ljudi sveta došli da kupe luksuzne apartmane okružene smradom fekalija?
    Srbija ima samo jedan način da preživi. Da se reši lažne srednje klase (koja je nastala poslednjih 30 g) umesto prave srednje klase. Sa turbo-sega-mega-pink srednjom klasom narode zagarantovano nam je da se podavimo i potrujemo u tom smradu (a moguće epidemije da i ne spominjem).

  2. Па да је Мишковић имао озбиљну намеру, могао је за 12 година неограничене власти коју је вршио преко послушника из странака некадашњег ДОС-а (ДС, ДСС, Г17, ГСС, ЛДП, ДХСС…) да урбанизује обале Саве и Дунава а не да их остави да буду пацовска легла и градске дивље депоније! Сада бесни јер су нови владри пронашли озбиљне пословне партнере и што се пројекат Београд на води ЗАИСТА остварује! Ко му је крив кад је кратковида циција!

  3. Moze Mitrovic, po sluzbenoj duznosti, da brani Beograd na vodi i AV koliko hoce ali cinjenica ostaje da "arapin" dobija zemlju na prestiznom delu Beograda potpuno besplatno plus svi pripremni radovi. Gde je tu racun Srbije?

  4. Imao sam do skoro samo jednu dilemu kad je Mitrović u pitanju. Nisam znao da li je lepši ili pametniji. Najzad sam je, nakon ovih njegovih ingenioznih konstatacija, rešio. Ipak je "lepši"!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.