Moskva zainteresovana za Turski tok i centar u Nišu

Ostavite komentar


  1. Znači, ruska vojna baza u Nišu! Pečat na rusku guberniju Srbistan! Nazdravlje bedni, jadni i glupi srpski narode!

    1. Upravo! Zbog toga niti vlast niti opozicija ( osim LDP ) ne čestita Makedoncima izmenu ustava, najvažnijem koraku za NATO.

      1. Nisu oni nikakvi makedonci, niti su grci trebali dozvoliti da nose ime slavne makedonije sa kojom nemaju veze.

      2. A šta to nije dobro u sadašnjem Ustavu, Ustav je dobar ali je suspendovan na neodređeno.

    2. Pa ako Nato ima baze u Srbiji, šta fali da i Rusi imaju, čisto ravnoteže radi.

      1. Zelim vam jos takvi NATO baza po „serbiji“ Presevsku Dolinu , Sandjak , Vojvodinu … a Ruske baze na svako gradu serbije ne smeta mi samo napred …

    3. To ne može da bude vojna baza jer nema nikakav kontakt sa Rusijom. Za svaki prolazak, prelet preko teritorije NATO njima treba dozvola koju neće dobiti. Taj centar u Nišu je špijunski centar, koji služi za guranje srpskog prsta u NATO oko.
      Oterati Ruse i tražiti od NATO hitan prijem u članstvo jer samo na taj način može da se ubrza ulazak u EU i povoljniji uslovi za bilo kakve buduće pregovore.

      1. Pa sta mislis da je Vucic dobio orden za dzabe? Putin njemu orden, a Vucic njemu diplomatski status za centar u Nisu. Vucic je bolesnik, nema sta nece da uradi da bi ostao na vlasti.

  2. Zašto bi bilo neophodno da rusko-srpski centar postoji samo u Srbiji ? Turski tok će proći kroz Tursku, Bugarsku i Grčku koje su u NATO , pa neka takav centar postoji u svakoj od tih zemalja , a ne samo u Srbiji , koja bi takvim potezom potvrdila svoje mesto između čekića i nakovnja istoka i zapada .

    1. Zapad podržava svakoga ko je protiv srba. Možemo pepelom da se posipamo, najveće laži, ako su na štetu srba, odmah postaje zvanična istina, Rusija nebi bila nakovanj, već smetalo čekiću.

      1. Zapad podržava svakoga ko je protiv Srba zato što su se jedino Srbi, za razliku od ostalih naroda na Balkanu, posle pada Berlinskog zida udaljavali od NATO . A to rusko smetanje čekiću smo videli ’99. za vreme bombardovanja Srbije i 2003. kada se sva ruska vojska povukla sa Kosova iako je tada na vlasti u Rusiji bio uveliko Putin. Ako Rusi žele da ponovo imaju neko prisustvo na Balkanu , neka ponovo rasporede svoje osoblje na Kosovu i neka tako pokazu spremnost da pomognu Srbiji i uspostave političku ravnotežu, a ne da prave nekakve baze u užoj Srbiji i Vojvodini.

      2. Neka se rusko osoblje ponovo rasporedi na Kosovu sa koga je zadnji ruski vojnik otišao 2003. godine , da bi smetalo „čekiću“. Pa tek posle ako se ukaže potreba i u užoj Srbiji i Vojvodini.

  3. Ovaj ovdje dolazi kao u svoju vikendicu a kada se svali u Nisu mozemo slobodno da racuno na bar 50 godina mraka.

    1. Cijela Istocna Jevropa se borila da oteraju Ruse a Srbija se bori da ih dovede…
      Neko je ovde debelo pobrkao loncice…..
      Sve vece prisustvo Rusa na Balkanu tera ameriku da i ona povecava svoje prisustvo, neko ce debelo da najebe da prostite a zna se KO……….

  4. Covek koji je do nedavno vodio Srbiju( a i aktuelni je takav), tzv. diplomirani gospodin Nikolic Toma- Rakijica, koji je i danas u specijalnoj vezi za Rusiju, izjavio je da vise voli Rusiju nego Srbiju. Nesto kao sto i Dodik vise voli Srbiju nego Bosnu, sto je dakle ok. Eto, mi znamo gde nam je mesto. Pod Rusijom, deco, tu je nama mesto, jer se , na kraju krajeva, 80% nas upisa od srece cim se pomene Putko i Moskva, masa Majka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.