Naprednjaci hvale nastup svoje poslanice u debati

SNS u saopštenju ističe kako je Nevena Đurić "odbrusila" Dragani Rakić

Ostavite komentar


  1. Porazice ih Jovanjica, Krušik, Belivuk, Miljković, Dijana,Vesić, Stefanović, Vulin… Narod Srbije je pogledao.

  2. Zna se kuda ovo ludilo vodi. Nije dobro, Srbijo srljas u propast. I najtolerantniji posle ovoga (cega je nazalost sve vise) nekontrolisano reaguju. Stani Srbijo!!!

  3. Njen nastup je kao i svi nastupi govornika iz te stranke pun zamene teza, neistina i amoralne samoživosti.

  4. Ne znam na šta su ponosni“ naprednjaci“, na to što osporavaju drugima da prime vakcinu, to nikada niko nije radio, bivši komunisti za koje su mnogi skloni da ih osporavaju, nisu nikada i nikome prigovarali vakcinaciju.
    Vakcine su kupljene sredstvima iz budžeta, novcem svih građana i kome mlada i nevaspitana osoba prigovara.
    Bolje bi joj bilo da nam objasni, zašto je Srbija u vrhu zemalja po broju zaraženih i zašto nisu uverili svoje članove da se vakcinišu, za pohvalu je što se većina opozicionara vakcinisala.

  5. Jadni smo mi ako vi ikad dodjete i blizu vlasti. Narod pamti sve lazi, kradje i sadisticke napade (djilas, marinika, vuk, i td..i td.) Na nasu srecu to se nikad vise nece dogoditi.

  6. Naravno da hvale svoju „pionirku“ ili „omladinku“ a ko da ih nasledi, na sceni je „skolovani“ akademski kadar SNS-a ( ciji primerak smo videli ) a ne neki priuceni „paor“ ( veliki prevarant ) Marjan Risticevic. Ovo je novi primerak „Barbare“ sa Studija B, samo malo bolje ( fabricko ) podesena. Model „DREKAVAC“ – „DREKAVICA“.

  7. Kad se gazde zazele kolaca,posalju prvo zene na pijac.Sta vi mislite da je ovo neka politika?Zaobilazenjem istine,slede batine,teske.

  8. Ja koliko sam ispratio (nisam imao živce baš dugo da gledam), mlada nada naprednjaka nije zaklapala, Šešeljeva škola…

  9. @Marko
    Ti što lažu i kradu, sada su navlasti.
    Od stotinu Vučićevih laži pomenuti ću samo neke.
    1.Beograd do njegovog dolaska nije imao Nemanjinu ulicu.
    2.Uvoziti ćemo leteće automobile iz Kine, a njima izvoziti svinjske papke i nogice.
    3.U SAD svakog sekunda ginu dvojica perača prozora.
    Moglo bi se nabrajati do ujutru.
    Vuk i Dana su vaši.

  10. Nevaspitana, nekulturna, nevaspitana…sa niskim IQ-om. To što ovi misle da je sposobna, u zabludi su. Ona je samo svadjalica i drekavica. Svaku temu promašila i kao papagaj izgovarala iste rečenice o Djilasu, Mariniki…. Dno ispod dna!

  11. Zamislite, ovi „kadrovi“ SNS piju vodu iz vodovoda koje je Tito napravio, struju isto, puteve isto…Prebacivati nekome koji plaća zdravstveno što se vakcinisao je autogol. Gde je „uspeh“ ovakvih u motvisanju građana da se vakcinišu?

  12. Sasvim slučajno sam odgledala nekih 20ak sec te emisije,baš kada je „mala“ debatovala.Taj format rečenice,sa floskulama,poštapalicama,prost,napadan…Booožeee.

  13. SNS zagađenje je hiljadu puta otrovnije od RioTinta, Borskog rudnika, Smederevske železare, Linglonga zajedno. Prvo sanitarni eko ustanak protiv SNS zagađenja.

  14. Koliko se da videti nastupila je jedna mlada debiltantkinja sa čuvene kvazi SNS akademije ️… …

  15. Nazalost ovo ce se zavrsiti gradjanskim ratom u Srbiji, ovakve treba istrebiti a to je mukotrpan posao.

  16. Vakcine naravno da treba da nabavi vlast a ne opozicija. Ova poslanica sns-a je toliko vređala i omaložavala da to je za ne poverovati. Posebno što je ne vaspitana, ovo će narod na nekim narednim izborima kazniti. Ovo se sportskim rečnikom zove autogol.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.