Naprednjaci “na lokalu” strahuju da će proći kao uhapšeni Jovičić

Promena raspoloženja u vladajućoj stranci posle privođenja predsednika Opštine Palilula

Ostavite komentar


  1. Tanka je linija od kondura do Valentino® patika kao od Srebrenice do Tašmajdana.

  2. TUŽIOCI I POLICIJA OZBILJNO MORAJU DA SE POZABAVE KRALJEVO M-ČELNIK NAPREDNJAKA NEBOJŠA SIMOVIĆ SE ZA KRATKO VREME ENORMNO OBOGATIO A PRIBLIŽAVA MU SE BRZO GRADONAČELNIK TERZIĆ

  3. У Краљеву вапимо за правдом и насушном потрбом да се ослободимо кримуналаца.Ко купује локале по багателној цени?Знају врапци_Небојша Симовић председник Градског одбора СНС и Начелник Рашког округа.Довео је човека пензионера за директора Јавног предузећа Градско стамбеног да би могао да располаже локалима и становима како хоће и зато је отерао и сменио младу директорку која је ставила тачку на плјачку предузећа. Богати се на обичним метлама да не причамо о трговину утицајима.Градоначелник није болји. Купио је за 30000 стан на лицитацији у центру града за коју је само он знао иако вреди најманје 80000 евра. Наставља да рекетира трговце и кафеџије и све који се баве приватним пословима. Поклисара му је Иван Бунарџић помоћник који услуге такође масно наплаћује. Народ све то гледа верујући да за мутне радње ова тројка и многи у јавним предузећима имају подршку Александра Вучића јер они о томе јавно говоре. Бунарџић се чак и хвали да је дебело платио место у Главном одбору СНС и да му нико не може ништа

    1. Ja sam siguran da većina i radi po tom principu. Niko ni ne zna da oni pljačkaju, oni se hvale da imaju podršku sa vrha, a narod se plaši. Naravno, nije to uvek slučaj, jer i u vrhu ima toga, ali u većini slučajeva jeste.

  4. su oni koji su gradu oteli baru Veneciju i gde ne važe zakoni Države Srbije!!! A između ostalog, režim koji se održava na galami i skandalima, svakih nekoliko dana proizvodi novi skandal da se prethodni zaborave. Nego, kada će biti uhapšeni oni „kompletni idioti“ sa glavnim šefom???!!!

  5. Lepo je NIN pisao o lokalnim serifima, sve ih treba pohapsiti po tom spisku

  6. Kada će opština Voždovac i njeno gradjevinsko odelenje doći na red? To je centar korupcije u Beogradu!
    Možda se vrhuška plaši jer tamo znaju puno o naredbama s vrha?

    1. tacno!
      u toku preskupa rekonstrukcija ulica, smetao im drvored a nelegalna rampa za privatni parking ostavljena
      i milion takvih primera

    1. Ocigledno da su pukli u Beogradu, pa navrat, nanos pokusavaju da postanu posteni! Bice kao i sa Nebojsom. Mnogo galame, ali se Jovicicu nista dogoditi nece. Postavice novog (isto takvog), a ovome kome ne mogu da se obratim kao gospodinu jer je daleko od toga (ima cak i za SNSovce, retko prljav jezik), ce kada se prica slegne dati novu poziciju. Pitanje je samo, kako ce Vuciceva, nadam se uzaludna, borba za Beograd uticati na stanje u partiji. Vec je nekoliko odanih dupeuvlakaca pustio niz vodu. Cak i za njihovu „porodicu“ to je previse.

    2. U Leskovcu je to normalno, ko ima semu sa gradonacelnikom SNS moze slobodno da gradi gde mu odgovara. Sve zavisi od cenovnika gradonacelnika.

  7. Puna podrska vladi da se obracuna da svim kriminalom I korupcijom. Svi koji su van zakona moraju odgvatati za svoja dela. Ono sto je bitno da je pocelo I samo neka se nastavi.

  8. Narode!!!
    Pa oni se vec 10 godina obracunavaju sa kriminalom i korupcijom, a ono sve gore i gore…
    Koliko ova vlast ima skandala? Ko ce za to da odgovara? Da li je neko od tih SNS funkcionera ikad zavrsio u zatvoru? Zna li neko neki slucaj?
    Ovo je nazalost opet samo vec vidjena predizborna kampanja, u punom jeku. A ti ces narode opet da nasednes na te jevtine trikove…

  9. Providno ZAMAJAVANJE $n$ – pink ovcica ( niko neveruje o nekom postovanju zakona ) a “ placaju “ samo ljudi Nebojse iz Bg – a . . . i izlizan spin zbog dizanje posrnulog rejtinga jer svi znamo da bilo ko da progovori ( sa dokumentima ) $n$ “ kula od karata “ se rusi . . . em treba im nova afera da zatrpaju sramotu oko bacanja suta u Revi ( i ko zna gde jos ) . . .

  10. A što strahuju? Nije valjda da su radili nešto protivzakonito?! Ili jesu?
    Uostalom, uvek mogu da kažu da ih je na to prisilio Đilas, zar ne?

  11. Sad će da se ponovi kao sa Slobom. Mnogi „biznismeni“ i političari na lokalu su tada shvatili da će morati da vraćaju državne pare koje su ili uzeli, ili dobili da otvore firme u inostranstvu (zbog sankcija) i okrenuli su „ćurak naopako“. Čini mi se da će se to i ovde desiti.

  12. Ajde ako je krenulo pročešljajte malo i SNS opštinsku vlast u Bečeju i njihove direktore u javnim preduzećima. Naročito JP Komunalac i Vodovod. Svega ima, prsti sve duži a ponašanje sve gore i bahatije.

  13. Proveriti celne ljude opstine Priboj. Vidite kako se trose sredstva budzeta poslednjih 10.godina.Izvodjaci raznih radova kupuju funkcionerima predsedniku opstine i direktoru direkcije stanove po beogradu

  14. A tako je drzao moralne pridike dok je bio poslanik, a socijaliste natzivao lopovima

  15. Sigurno da treba da strahuju, jos je mnogo Jovicica po Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.