Naprednjaci tvrde da je Vučić odbranio Srbiju

Funcioneri SNS javno čestitali svom lideru i predsedniku države na sporazumu s Prištinom

Ostavite komentar


  1. Ko je šta odbranio znaće se krajem oktobra kada se konačno realizuje sporazum o auto tablicama. Moraće da se ispuni potpisano a to je da tablice stanovnika sa Severa Kosova moraju da se zamene kosovskim. Jaka „pobeda“ Naprednjaka.

  2. Samo dupe od coveka moze tako nesto da objavi, igratese problema I rata, nisu ovi iz beograda glupi kao krezavi naprednjaci, ovaj se pretvara u vucicevo dupe, glava I lice isto dupe

  3. Sta je. Jos jednom smo a i opt cemo zajedno sa Vucicem (ne daj boze) da pobedimo nato.

  4. Ajde što na Kosovo ne sme Vučić niti bilo koji od srpskih političara dok ne dobiju dozvolu od nekog organa Republike ili kako god se zvala Kosova, ali sad, pazi, ide nalepnica preko zastave na registraciji vozila. I posle kažu, odbranili smo Kosovo. Brane ga oni već ihaha godina, ali im nešto slabo uspeva.

  5. Realnost je da je Vucic odbranio Sever Kosova tako sto je postigao dogovor za njegovim pajtasima a srpskim „prijateljima“ da ce se na KiM, sledece godine, izgubiti svaki trag da je ikada Srbija postojala na tim prostorima. Ako ne verujete uvericete se posle aprila 2022. godine.
    Toliko je obrlatio ovaj napaceni, neuvidjavni i nikada u njegovoj istoriji, ponizeni narod. On nije naucio na poj slavuja, vec samo graktanje vrana, cavki i ostalih ptica zloslutnica, da mu je to postala omiljena vrsta muzikalnosti.
    Ama, ne cudim se njemu, jer je sklon svakoj vrsti, ali samo kad je u pitanju nas narod, prevare, ali se cudim da je uspeo toliko da omadjija narod da mu veruje i kad ocigledno, ne govori istinu. A mora se priznati da mu je istina strani izraz, za koji ne zeli da cuje, a da razmislja, taman toliko koliko za lanjski sneg.
    Koliki je borac za Srbiju i Srbe, pokazace istorijske cinjenice, na koje ce se mnogi zabezeknuti, a za neke ce to biti „istinska“ borba – ali za sebe isvoje blize i malo dalje saradnike.
    Zivi bili pa doziveli belodanu Vucicevu „borbu“ za nas nacion.

  6. Samo PROPAGANDNA masinerija $n$ sekte zna koliko je tesko Acine “ uspehe “ pretvoriti u propagandne uspehe namenjene $n$ – pink ovcicama ( i botovima ) . . .
    PS
    Propaganda je vestina prodaje lazi i izmisljotina . . . citat . . . dr . Joseph Goebbels

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.