Naprednjak Aleksandar Marković stao u odbranu Nataše Vučković

"Kao pacifista gnušam se nasilja"

Ostavite komentar


  1. A šta gospodin misli o uvredama, koje je Šešelj predsednik SRS uputio poslanici DS Aleksandri Jerkov, bilo je to u sali NS RS i niko ni slova nije prozbori, samo rekoše nije bilo u mikrofon. Da li je to principijelnost, ili licemerje?

      1. Nije je branio, samo je produbljivao razdor u opoziciji. Da je principijelan, kao što nije, bio bi protiv svakog protivpravnog postupanja svojih kolega poslanika.

        1. Претпостављам, Перо, да исто важи и за дужноснике СЗС, па се од њих очекује да се брецну на овог Гајића, као што су се брецкали на „напредњаке“, је л’ да?

      2. Nastup Markovića je ciničan, zlonameran zakasneo i tendenciozan. Poslanica Nataša ne sme da trpi zbog svojih izjava, ali nju treba štititi iskreno a ne na bezobrazan i zlonameran način.

  2. Sta da komentaris nekog naprednjaka , o njima ni majke ne misle dobro . Ovde je problematican ovaj iz Narodne stranke,ako je zaista rekao ,ukoliko je njegova stranka normalna,morao bi da dobije neku kaznu ili suspenziju ,ukoliko ne i iskljucenje.Takav recnik,zato sto je neko po njegovom misljenju kolaboracionista ove vlasti,sa kojom oni hoce dijalog jer nista pametnije nisu smislili .Ali,naravno da nece imati nikavce sankcije,Ilic,Bastac,do skora onaj Nogo sa ruba pameti,sad ovaj.Primetno je da opozicija zloupotrebljava ovakvu vlast,spustaju sebe nize jer ce uvek biti manje zlo od ove vlasti .I to je lose i opozicioni gradjani van stranaka,ne smeju na to da pristanu.Treba izvrsiti pritisak na opoziciju da se upristoji ,da predstavljaju i garantuju nekakve vrednosti ,pa onda da se borimo protiv ovih .A ovako ko ce se boriti da na vlast dodju Obradovic i Djilas?

  3. Nemojte da se uhvatite na lajmu.Sve što je ta gnjida rekao, rekao je sa namerom da vređa sve koji ne misle kao AV.Podguzna muva,uvek podguzna muva.

  4. Čuvaj se Dajanaca i kad ti darove nose.Govorilo se nekada u staroj Grčkoj A u modernoj Srbiji zlatnog doba bi se moglo reći čuvaj se naprednjaka i kada te hvale a ne samo brane.A gospodja koju je ovaj kao branio je preko svojeg čelnika stranke samnom potpisala sporazum po kome nesmeju na lažne izbore.Tako da ako ima i malo osečaja za zadatu reč i moral prestaće sa sličnim zaključcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.