Narodna stranka Topole: Aleksić nema podršku članstva iz naše opštine 1foto FoNet Aleksandar Barda

Opštinski odbor Narodne stranka Topole saopštio je danas da nijedan njen član ne podržava Miroslava Aleksića koji je danas na Oplencu napustio tu političku partiju i najavio formiranje nove.

Taj odbor je u saopštenju svoj stav odbrazložio time što „Topola i Topolci ne trpe izdaju“, te ocenio da to što rade Aleksić i njegove pristalice ide u prilog vlasti.

„U vreme u kojem vlast razara Srbiju i u kojem je preko potrebno zajedništvo i jedinstvo, grupica članova Narodne stranke predvođena Aleksićem poslednjih meseci bezuspešno radi na cepanju stranke“, piše u saopštenju.

Članovi odbora smatraju da je „nesumnjivo da ova dešavanja idu u prilog trenutnoj vlasti“.

„Da li je u pitanju želja za medijskom samopromocijom, ostvarivanje ličnih i poslovnih interesa ili nešto drugo, znaju samo oni i njihov predvodnik“, dodaje se u saopštenju.

Taj odbor je saopštio i da su „Aleksić i njegova ekipa“, kada su uvideli da ne mogu da ostvare svoje namere legitimnim putem i po statutu Narodne stranke, „krenuli po medijima da blate stranku i njenog predsednika Vuka Jeremića“.

Smatraju da je osnivanje Aleksićevog pokreta baš u Topoli „licemerni pokušaj da se on i njegova družina prikažu kao nekakvi protivnici vlasti“.

„Topola je bila prestonica ustaničke Srbije i ona je sinonim za mesto odakle je krenula borba protiv zla, dok Aleksićeva grupica ne da se ne bori protiv političkog zla na vlasti, nego daje vetar u leđa režimu“, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari