Narodna stranka: Tužba protiv Vučića zbog policijskog časa

Ostavite komentar


  1. Nemaju pojma. Baš želim da pročitam tekst tužbe i na koji član Ustava ili Zakona će se pozvati da je prekršen. Ne jasno je nama da nije ovde borba za živote ljudi, nego želja da se Vučić skine i dođe do fotelje.

    1. Član 39

      Stav 1 i stav 2.

      A onda Vučić mora da dokaže koji to zakon mu je dozvolio da ograniči kretanje ljudima.

    2. Jeremicu,odlazi,sram te bilo !!!
      Narod se desio.Izgubio poverenje u drzavu i lekare.

    3. Vučić i treba da se skine sa grbače naroda! Koji član… Ustav je prekršio! Po kom članu Ustava ili koji mu zakon omogućava da donosi mere koje su u rangu mera koje donosi monarh… U XIX veku…

  2. Tužba, kažete? Ne videsmo mi, narod, nijedne tužbe do sada. A i ako ih je bilo, nikakve vajde od njih…a ni od vas

  3. Av mora neko da stane na put ne samo zbog pol. Časa. Ovo što se u srbiji dogadja nema nigde. Nemože da se rganizuju normalni izbori. To je osnov svega.

    1. Vučićevi izbori,
      1250 madjara u Vranju,
      svaka budala i ološ kupuje glasove.Pametnom dosta

  4. Zašto jednostavno ne pozovete narod, sve građane Srbije, da poštuju mere, da se koliko večeras svi pridržavamo mera, da smanjimo kontakte kako se situacija ne bi komplikovala, kako ne bi morao da se uvodi policijski čas?? Zašto pozivate na okupljanje sa maskom? Šta radite to, imate li mozga? Može li se imati neko jedinstvo po pitanju nečega? Ovo se dešava svuda u svetu, u Kini, Americi, ceo svet se opet suočava sa porastom, nema ovo veze sa izborima, tamo nije bilo izbora. Ovo ima veze sa ljudima, počelo je da se cirkuliše, otvorene granice, svi su se opustili.

  5. Kada si pitanje Kosova i Metohije ozmestio oz UN i predao Euleksu, da li si razmišljao o ljudskim pravima?A tvoj drug Borko potpisao sporazum o integrisanom upravljanju granicom.

  6. Još si u Srbiji…pa šta čekaš…idi.Tuži mamu svoju što te rodi takvog izroda.Iskreno verujem da će se uskoro saznati za tvoje krađe i hoštapleraje,neko mora progovoriti,mada si i sada politički mrtav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.