Nastavak balansiranja između Istoka i Zapada

Srpski predsednik i šef diplomatije najavili susrete sa ruskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. Zbog tog balansiranja i prolazimo kao bosi po trnju,i jedni i drugi nas drze na distanci,a ovi naši nesretnici misle da sedenjem na dve stolice mogu da nadmudre nekoga.Dačićeva šuplja politika.

  2. Sto Vucic ide cesce na konsultacije sa Putinom,to smo dalje i od EU i od resenja sukoba sa Albancima.Ocigledno da je sargarepa „neka prvo ukinu takse pa onda dijalog“sluzila za kupovinu vremena i kao izgovor iza koga se krije Vuciceva nesposobnost da normalizuje odnose sa Pristinom.Sve to zato, sto Srija ne priznaje da je status Kosova resen i da vise nema prostora za propalu politiku“ne mogu oni da dobiju sve,a mi nista“.Kako mu je propao i plan o „razgranicenju“ i podeli Kosova,spali smo na kraju da ce i Vucic,kao Milosevic,od coveka „resenja“postati covek „problema“.
    Sastanak u Berlinu poslednji je pokusaj medjunarodne zajednice da odvrati Vucica od napustanja evropske agende i samoubilackog prelaska Srbije u Putinov tabor.U prilog ovoj tezi ide i Vucicevo imenovanje novinara Lazanskog(tumaca i servisera ruske politike na Balkanu,) za ambasadora Srbije u Moskvi..

  3. Narod treba da shvati da smo mi mala zemlja, i da je najlakse bilo da se nad takvim „lome kola“,zato je potrebno mnogo strpljenja i pametnih poteza, jer inace bi nas lako unistili!

  4. Sa ovom šibicarskom politikom, Srbija je ćardak ni na nebu ni na zemlji.Priča o EU služi da se4 uzimaju pare od njih i kupuje vreme za propalu politiku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.