NDBG: Bakljade jasan znak straha režima od građana

Ostavite komentar


  1. Huligane proglasiti za teroriste i o tome obavestiti međunarodnu zajednicu.

    1. Zna sve to medjunarodna javnost , Rusi stoje iza ovog rezima.,Huligani su bezposlicari i narko dileri ucenjeni gradjani i oni koji se 8 godina nadaju resenju za stalno. AV ni medju njima nema vecinu. TV Pink izvoznik godine ili 7 na loto niko nije dobio od kako je AV na vlasti.1,5 milijardi Srbija pomaze Gasprom pravi gasovod koji nece ici preko Bugarske i Srbije ,4 posrednika za gas..Rusi podrzavaju ove.

  2. Ima jedan izraz,koji tačno opisuje trenerkaše sa bakljama na zgradama.
    DŽIBERI.
    Džibere ne možemo svrstati tertorijalno,ima ih odasvud,to je način života,i ne mari za granice i uzrast.

  3. Kako je moguće da je njima omogućeno da se okupljaju u gomilama, a za ostale važi da maksimum dve osobe mogu da komuniciraju

    1. To je zato što oni imaju nešto što mi nemamo: članske karte SNS-a. Na takve se čak ni virus ne usuđuje da krene…

    2. To je zato što korona virus ne napada one s članakim kartama SNS-a, naročito ne kad su u gomili jer zna da su u gomili mnogo jaki!

      1. Ma ne to je zato sto je to jedna bagra koja je placena zna se od koga I zasto, nemaju veze kartice jer verujem da I u toj stranci ima jos postenih Koji su videli sta se dogada i sigurno ce izaci iz te korumpcije

  4. To nisu HULIGANI. To su NASA DECA To su sinovi nasih KOMSIJA koji bi i sami bili daleko srecniji da su recimo zavrsili medicinu i da sada pomazu obolelima.
    Tad bi njima APLAUZ u 08:00 bio namenjen. Da li su oni krivi? Mislim da nisu. Da li smo mi roditelji KRIVI ? Mislim da velikim delom jesmo. A sta se sa nama RODITELJIMA desilo, to je „DRUGA ORICA“.

  5. Bakljada je na Novom Beogradu bila kontraproduktivna: izazvala je još jedan gnevniji talas lupanja u šerpe, besno i pogrdno uzvikivanje ljudi (čak i onih koji nisu aktivno učestvovali u 20:05)… proćiće kao Sloba sa kontramitingom

  6. Volim ovu lupu jer ce sigurno izlupati normalniji zivot U Srbiji. Nestace poslusnici, podanici, botovi, uvlakaci…

  7. Sada se videlo zašto je Vučić, ne tako davno, rekao kako država nema snage da se izbori sa navijačkim grupama odnosno huliganima. A inače, poštapalica mu je da niko nije jači od države.
    Njihove akcije u 20:30 su divljanje huligana. Malo je falilo da ne dodje do sukoba sa gradjanima. A policije nigde.

  8. Sve je ovo licemerno. Kada posle aplauza lekarima počinju šerpe i pištaljke da izraze negodovanje protiv istih tih lekara koji su doneli odluku o karantinu.
    Novine i tv stanice ćute. Kada pozicija počinje sa bakljama ta ista sredstva javnog pozicionog ihjašnjavanja počinju napad na poziciju. To je nemoralno i neukus pozicije.
    Držite se istih aršina da nisu dobre ni šerpe ni baklje. Kp je ovde lud.

  9. Znači ova vlast se plaši svojih gradjana, to je dobro, a da li je Dragan pokazao strah dok je bio na vlasti ovo je bitno da bi znali kakva će nam biti sledeća vlast, ipak je on najozbiljni kandidat?!

  10. Draga braco! Prvih 5 tacaka politickog programa u osvajanju vlasti neka vam budu samo robija,robija i samo robija! Za sve lopine sto nas ojadise poslednje 3 decenije! Mora i moze jedino tako!! Dok svi krivci ne odgovaraju-nema nam ni koraka napred!

  11. SS NS falanga noću sa bakljama maršira po Novom Sadu i Beogradu, žalosno sve uz pomoć policije.

  12. Pored straha koji ispoljavaju bakljama to je i ispoljavanje karaktera. : agresivno i nasilno , huligansko, navijačko, dok lupanje u šerpe nikog ne ugrožava osim što smeta njihovim ušima i mozu.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.