"Neće pomoći ni 20.000 dinara za penzionere, ni 10.000 za srednjoškolce": Užički DS o mitingu SNS u Užicu 1Foto: Ana Milošević/Danas

“Miting vladajuće stranke u sklopu izborne kampanje za parlamentarne izbore, doživeo je fijasko, slično kao i majski kontramiting u Beogradu”, ocenili su iz Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu.

“Svaki objektivni posmatrač, koji je bar na tren uključio lokalnu televizijsku stanicu TV 5, mogao je lično da se uveri u prethodno rečeno. Hladna lica posetilaca, gde je najmanje bilo Užičana, a dominatno naših komšija iz Priboja, koji nisu štedeli svoja grla i dlanove pod dirigentskom palicom Krsta Januševića, “šerifa Zapadne Srbije”, kažu iz užičkog DS-a.

Oni napominju da “o govornicima i njihovim nastupima ne treba trošiti ni reči ni vreme”, a obraćanja tumače kao “prazna obećanja od 2012.godine i paljbu po opoziciji”. Ističu da građane više nije moguće prevariti.

“Užice je odavno zadnja rupa na SNS svirali, što potvrđuje izostanak investicija i dalje propadanje našeg kraja. Neće pomoći ni 20.000 dinara za penzionere, ni 10.000 za srednjoškolce. Pogled u prazan novčanik, cene u prodavnicima, nestručne i bahate kadrove ne mogu sakriti ni skupocena bina, ni prvi red ministara sa osmehom na licu”, smatra užički DS.

Iz Demokratske stranke zaključuju da je prvi krug presinga na zaposlene u javnim preduzećima da prisustvuju mitingu vlasti završen, ali da se “drugi, još jači”, očekuje 17.decembra.

“Izbor postoji, nije potrebna hrabrost, već razum i logika da može bolje, poštenije, stručnije, bez partijske knjižice, bez korupcije, bez pritiska. Život je jedan i treba ga živeti, bez straha, bez nasilja”, navode iz Gradskog odbora Demokratske stranke Užice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari